Lap Dance Workshop i Hamburg | Pissup

Lap Dance Workshop i Hamborg

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Lap Dance Workshop i Hamborg

Inkluderet
  • Uddannet Instruktør
  • En flaske bobler inkluderet
Daytime
Poledancing Workshop

Slip din indre forfører løs med lapdancens sensuelle bevægelser. Gør dig klar til alle tiders hotteste polterabend i Hamborg: På Lap Dance Workshop udviskes grænserne mellem dans og forførelse og lader gnisterne flyve. Ban vejen for uforglemmelige øjeblikke for dig og din kommende brud – bare kom i gang.

Hvad handler det om?

I denne spændende lapdance-workshop lærer du, hvordan du blænder din fremtidige partner med forførende dancemoves.

I lapdance smelter erotik, kunst og selvtillid sammen til en spændende danseforestilling. Det er en danseform, hvor hvert skridt og hver bevægelse udstråler ren sensualitet. Så hvad handler det om? Du fordyber dig i den erotiske dansekunsts verden og fejrer en uforglemmelig begivenhed i topklasse med dine bedste venner.

Hvad er lapdance?

Lap Dance er en erotisk dans, der udtrykker din sanselighed og forførelseskunst. Her danser du på skødet af en siddende person og bruger dit kropssprog og bevægelser til at betage din partner eller tilskuer.

Hvordan foregår det?

Vores 90 minutters lapdance-workshop begynder med en højenergiintroduktion, hvor du vil opdage lapdancens mysterier. Du vil derefter blive introduceret til bevægelsernes forførende verden og kan omsætte dine nyerhvervede færdigheder direkte i praksis. Bruden er selvfølgelig også i fokus, og modtager særlige instruktioner til at sprede sin magi.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked