Bubble-Fodbold i Hamborg | Pissup Rejser

Bubble-Fodbold i Hamborg

( 3 anmeldelser )
5 / 5 Baseret på 3 anmeldelser

Bubble-Fodbold i Hamborg

Inkluderet
  • Uddannet Instruktør
  • 60 min. Aktivitet
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Omklædningsrum & Brusere
  • 1 soft drink per person
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Bubble-Fodbold i Hamburg – Hop ind i store bobler mens i spiller fodbold - dette er den perfekte måde at tilbringe en afslappet dag med et godt grin!

Hvis I elsker fodbold, så hvorfor ikke udfordre jer selv og gøre fodbold lidt sjovere, både at se på og spille. Bubble-Fodbold gør spillet hårdere og samtidigt vil I være garanteret en ordentlig omgang grineflip! Book nu!

Hvad kan være bedre end at hamre og smadre ind i hinanden med fuld fart og styrke og bare blive kastet tilbage af en kæmpemæssig bold? I Bubble-fodbold er der praktisk talt ingen konsekvenser, da man ikke kan komme til skade, hvilket efterlader jer til at gøre, hvad end I vil og bare grine af det hele imens og efterfølgende.

Hvordan fungerer det

I får 60 minutters spilletid. Der vil være en koordinator, der sørger for, at alt går som smurt. Prisen inkluderer ogs udlejning af fodboldbane. Til sidst i jeres bubble-fodbold-aktivitet får I også et taget et holdfoto til at forevige dagen.

For ekstra sjov på banen er der et banankostume til gommen!

Desuden er det ikke bare fodbold, I kan spille. Der er rig mulighed for mange andre sjove spil, såsom "Last Man Standing", "Bubble Bulldog", "Rulleræs" eller "Sumokamp".

Mere info

For at booke denne aktivitet skal I være mindst 6 personer i gruppen.

Hvis jeres gruppe består af mere end 11 personer, skal I bestille 30 min. ekstra spilletid. I skal desuden medbringe jeres egen sportstøj og sportssko.

Hvis I ikke kunne få nok af den første time, så kan I under alle omstændigheder bestille 30 minutter ekstra, så I kan få brændt den sidste energi og få de sidste grin og hyl ud. Bagefter er i helt sikkert klar til en stor kold fadøl!

Efter en sjov dag med drengene, så er det tid til at gå på druk! Prøv vores Pubcrawl med øl og oplev lidt af Hamborgs natteliv og få samtidigt kørt en masse øller ned. Skååååål!

Bubble-Fodbold i Hamborg

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Bubble-Fodbold i Hamborg - tilføj en sportslig aktivitet til jeres polterabend og begiv jer ud i dette sjove og anderledes fodboldspil!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

29. August 2023

Google Translated Meget udmattende, men meget sjovt

27. August 2023

Google Translated Meget sjovt OG utroligt udmattende.

08. March 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked