Hamborg Dungeon - Besøg fangekælderen hvis du tør!

Hamborg Dungeon i Hamborg

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Hamborg Dungeon i Hamborg

Inkluderet
  • 90 min. Dungeon Tour
  • 2 x Fun Rides
  • Fast Lane Entry
Daytime

Få jer en på opleveren med en tur i 600 år gamle Hamborg Dungeon, hvor det emmer af grusomme historier og masser af uhygge. I skal vælge denne aktivitet, hvis I har lyst til at få en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor I har mulighed for at blive skræmt fra vid og sans.

Spring køen over og vær klar til uhyggen

Med denne aktivitet gør vi det muligt for jer at springe køen over, når I er på herretur til Hamborg Dungeon. Når først I er kommet ind, vil den stå på hele 11 uhyggelige live acts, som bliver udført af skuespillere.

Derudover vil der være to forlystelser, som I skal igennem, inden I igen kan komme ud i den virkelige verden. Touren rundt vil tage cirka 90 minutter, og selve aktiviteten løber op i to timer. Der skal være mellem 8-25 tilmeldte.

Drik jer mod til – men ikke for meget

Det er helt okay, hvis I har brug for at dulme nerverne lidt med alkoholiske drikke, inden I skal i Hamborg Dungeon. Men det er vigtigt at huske på, at I ikke får lov til at komme ind, hvis I er synligt berusede. Vent derfor med de helt stærke sager til senere på aftenen.

En aften i Hamburgs natteliv kan vi også hjælpe jer med at arrangere, sådan at den bliver lige efter jeres ønsker. Book fx. Den Ultimative Pissup-Party og I vil få en legendarisk bytur!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked