Privat cocktailworkshop i Hamborg | Book nu hos Pissup!

Privat Cocktail-Workshop i Hamborg

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Privat Cocktail-Workshop i Hamborg

Inkluderet
  • 2 t. Cocktail Workshop
  • Introduktion til Cocktailmixing
  • 3 x Bland jeres egne Cocktails
  • Shot til hver
Daytime
Cocktail Workshop

Lær at blande de fedeste cocktails i Hamborg! Lær hemmelighederne bag at blande cocktails til jeres polterabend. En professionel vil vise jer, hvordan det gøres. I får en introduktion til det grundlæggende og kommer derefter til at lave jeres helt egne drinks. Dette kursus bruger kun ingredienser og alkoholtyper af højeste kvalitet. I kan udvide jeres viden i en afslappet og hyggelig atmosfære og bruge jeres nyerhvervede færdigheder til jeres næste private arrangement, når I er kommet hjem fra turen til Hamborg!

Hvordan fungerer aktiviteten?

Når I ankommer til stedet, vil en professionel mixolog byde jer velkommen. Han vil vise jer alt, hvad I har brug for at vide for at blive et godt hold bartender. Sammen mixer I 3 forskellige drinks i løbet af cocktailkurset. I vil bl.a. lære at bruge jiggere og shakere korrekt, og hvordan I genkender den rigtige mængde ingredienser. Alt, hvad I skal bruge til at lave cocktails (jigger, shaker, cocktailglas, alkohol), er inkluderet i workshoppen. Ud over de 3 cocktails får hver af jer også et shot. Lær noget nyt til jeres polterabend, og hav det sjovt sammen på samme tid. Den perfekte aktivitet til en dag i Hamborg.

Hvor og hvornår foregår aktiviteten?

I vil på forhånd blive informeret om, præcis hvor cocktailworkshoppen vil finde sted. Da dette er et privat kursus, skal I være mindst 8 personer. Hvis I er færre, og I stadig gerne vil deltage i et cocktailkursus, så sig endelig til, og vi vil helt sikkert finde en løsning til jer. I bør regne med at sætte ca. 2 timer af til denne aktivitet.

Kombiner aktiviteten med andre af Pissups aktiviteter

Efter at I har siddet koncentreret og lært at lave lækre cocktails, så er det måske på tide at få brændt noget energi af. Til det foreslår vi at I prøver vores Indendørs Paintball. Her får I 250 kugler hver at skyder efter hinanden på en fed indendørs bane. Denne aktivitet er også perfekt til større grupper!

Bemærkninger og begrænsninger Den nøjagtige placering vil blive sendt til os ca. 2 uger i forvejen af leverandøren. Det er altid tæt på centrum.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked