Power Boat Action På Vandet - Fart på henover bølgerne

Powerboat action på vandet i Hamborg

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Powerboat action på vandet i Hamborg

Inkluderet
  • 75 min. Power Boat Racing
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Uddannet Instruktør
Daytime
Powerboating

Er du til fart, vand og ikke mindst godt selskab? Power Boat Racing tilbyder dig og dine drenge et alternativt afbræk fra storbyens larm og jag. Det ligner en helt ordinær speedbåd – men det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Giv den gas på vandet i over en time

Båden er med egen kaptajn, som sørger for, at I kommer sikkert, men hurtigt rundt på vandet. Mere præcist varer aktiviteten 75 minutter, og for alle jer fartdjævle derhjemme bør denne powerbåd være det første, I melder jer til som en del af jeres herretur til Hamborg. I skal være mellem 6-11 personer.

Oplev Hamborg havn fra en anden vinkel

Den store havnefront syd for grænsen har meget at byde på, og det er også her, at powerbåden lægger til. Før I kommer ud på vandet, vil I få redningsveste og instruktioner. Så I skal være der 20 minutter før. Til turen anbefales det, at man har tøj på, der kan tåle at blive vådt (sportstøj anbefalet) – fordi med høj fart, en frisk kaptajn og et par gutter i selvsving kan vand overbord næsten ikke undgås.

Udnyt muligheden for oplevelser på vandet

Tyskland har ikke meget at byde på, når det kommer til vandaktiviteter, men i lige netop Hamborg kan du komme lidt væk fra det flade land og de strukturerede byer. På båden vil der i øvrigt blive serveret en drink til hver af jer – dog ikke alkoholisk, da man skal være helt ædru for at komme med på båden. Der er også mulighed for at bestille BBQ med drinks oven i prisen.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked