Laser-Tag Med Bue Og Pil - Skyd laser pile afsted mod hinanden

Arrow Tag i Hamborg

( 4 anmeldelser )
4.75 / 5 Baseret på 4 anmeldelser

Arrow Tag i Hamborg

Inkluderet
  • 90 min. Aktivitet
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
Daytime
Arrow Tag
Landing Page

Lad der gå lidt drengerøv i den og skyd dine venner ned med pile i en lasergame arena. Du har vel på et eller andet tidspunkt haft lyst til at skyde dine venner ned, når de var ret irriterende. Hos PissUp tilbyder vi en fed lokation for laser-tag i Hamborg. Så hvis det skal prøves, så er det et oplagt sted at gøre det. Perfekt til en polterabend.

Væddemål – lad den bedste Robin Hood vinde

Til aktiviteten er der naturligvis sørget for en eventkoordinator, som også er dommer, når spillet sættes i gang. Det skal gå ordentligt til. I får udleveret sikkerhedsbriller og udstyr til laser-tag. Når eventkoordinatoren sætter spillet i gang, har I en time til at få fyret pilene afsted.

Banankostume til brudgommen

Brudgommen må godt blive latterliggjort lidt, inden han er en gift mand. Så der er selvfølgelig et banankostume til ham. Og så kan I grine af det i mange år efter, når der skal tages holdfoto, som også er inkluderet i prisen.

Hamborg med masser af drengerøvsoplevelser

Hvis I bliver nogle dage i Hamborg, kan I få masser af oplevelser, der er velegnet til en herretur. I kan både booke stripshow, dildo-show eller komme på tur i Reeperbahn. Her vil byens letpåklædte damer give et fantastisk show, mens I kan nyde et skud alkohol. Alle jeres behov vil blive tilfredsstillet på en tur til Hamborg.

Bemærk I skal huske selv at medbringe eget sportstøj og sko.

Efter sådan en actionfyldt dag, kunne I måske få brug for at lægge en god bund før aftens festligheder. Prøv vores Middag med strip aktivitet og oplev et ægte mandemåltid med en lækker desert. Bon appetit!

Arrow Tag i Hamborg

Anmeldt som "Fremragende" med 4.75/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Prøv Laser-Tag med bue og pil på en af de fedeste laser-tag arenaer i Hamborg. Et mega fedt twist på klassisk laser-tag. Spænd buen og fyr!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

16. April 2023

Google Translated sjov faktor 1000%

21. June 2023
05. June 2023
29. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked