3D minigolf og andre spil i mørke - Neon farver og 3D briller

3D minigolf og andre spil i mørke i Hamborg

( 3 anmeldelser )
4.33 / 5 Baseret på 3 anmeldelser

3D minigolf og andre spil i mørke i Hamborg

Inkluderet
  • 120 min. Aktivitet
  • Udstyr
Daytime
Crazy Golf

Et actionfyldt spil minigolf i uvante neon-omgivelser? Det lyder altså anderledes end den traditionelle minigolf, du kender i Danmark, hvor du bliver slæbt med af familien. Det er faktisk ret kedeligt. Men hvad hvis man spicede det op med 3D-briller og øl undervejs? Så lyder det straks sjovere. Alt er bare federe i Hamborg.

Hvordan fungerer det?

I får lov til at prøve en masse forskellige spil, I kan udforske. Hvis I spiller minigolf, bliver sanserne testet på meget anderledes vis, og så er det ikke let at finde hullerne. Hvordan tror du, dine venner vil klare sig, hvis du tog dem med på herretur? Det får du kun at se ved at prøve.

Det får I med

Hallen ligger omkring 30 minutter fra Hamborg centrum. I har to timer til at prøve de mange sjove spil i hallen som minigolf, laser-spil, air hockey etc. I får udleveret 3D-briller på stedet. Med denne aktivitet får I noget for pengene – her er noget for alle og enhver.

Udforsk Hamborgs natteliv

Når I så kommer hjem til hotellet, er I godt varmet op til en tur i byen. Her kan I se alle former for strip eller bare drikke hjernen ud på de forskellige diskoteker. Her vil musikken få jer op af stolen, og husk: Natten er altid ung i Hamborg. God fornøjelse.

3D minigolf og andre spil i mørke i Hamborg

Anmeldt som "Fremragende" med 4.33/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Et spil minigolf i uvante neon-omgivelser, spicet op med 3D-briller og øl undervejs - det lyder jo mega sjovt. Alt er bare federe i Hamborg.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

23. June 2024
23. June 2024
19. May 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked