Guidet tur på bryggeri - Rundvisning på Hamborg-bryggeri

Guidet tur på Bryggeri - Ratsherrn Beer

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Guidet tur på Bryggeri - Ratsherrn Beer

Inkluderet
  • 90 min. Guidet Bryggerirundvisning
  • 5 x 0,1L Specialøl til Smagning
Night Life
Brewery Tour
Landing Page

Øl er hovedingrediensen for en succesfuld herretur eller polterabend, og vi giver jer her muligheden for at blive vist rundt på Holsten bryggeriet i en time. På den guidede tur vil I lære om, hvordan jeres favoritøl brygges, og I vil finde et stort udvalg af specialøl, såsom West Coast India Pale Ale og red beer.

Udover at lære kunsten at brygge øl bliver I alle udstyret med 3 gratis øl hver – og turens pris er derfor tjent ind i øl, så I ikke går glip af at få nogle procenter indendørs.

Turen er tilgængelig enten fredag eller lørdag, og I skal mindst være 8 personer. Vi kan desuden sørge for transport til og fra bryggeriet.

Øl er altid populært, så book allerede i dag!

Om Bryggeriet

Ølbrygning har været en del af Hamborgs historie i de sidste 1.000 år, og der har været mange bryggerier igennem tiden. Selve øllen for Ratsherrn blev for første gang serveret tilbage i 1950'erne, hvorefter bryggeriet måtte lukke igen i 1970'erne for så at åbne op endnu engang i 2012 med den fornyede interesse for specialøl. Du kan være sikker på en spændende, lærerig og smagsrig tur på bryggeriet. Dette vil være aktiviteten for enhver ølentusiast!

Bemærkninger og restriktioner De offentlige rundvisninger og ture er kun tilgængelige på tysk! Så hav en oversætter klar om nødvendigt.

Kombiner aktiviteten mens I er i Hamborg! Tysk øl er blandt de bedste i verden, og når I har færdiggjort jeres tur på bryggeriet, så har helt sikkert fået opbygget en appetit, både efter noget lækker mad, men sikker også mere øl - derfor bør I helt klar bestille en lækker Tysk Middag med Øl, så I kan få lagt en god bund, før I skal videre ud i byen og opleve alt, hvad den har at byde på af festligheder!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked