Entré Til Natklub - Escape (House) - Anerkendt natklub

Entré til Natklub - Escape (House)

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Entré til Natklub - Escape (House)

Inkluderet

  • Night Club Entry
  • Pissup Guide
Night Life

Entré til natklub i Amsterdam - Oplev en af Amsterdams bedste house natklubber, Escape!

Amsterdam har rigtig, rigtig mange fede barer og klubber og det kan være svært at finde de bedste af dem. Det kan også være rigtig svært at komme ind eller at undgå lange køer. Vi har jeres ryg!

Hvordan fungerer det

I planlægger måske en pubcrawl gennem syndernes by? Og tæt på midnat, vil I gerne runde natten af ved at tage festen til næste niveau. Det er her den fedeste klub kommer ind i billedet! Vi får jer på gæstelisten til Escape House, så I kan springe køen og komme direkte ind på en af de vildeste klubber i Amsterdam!

Escape er en af de mest populære klubber i den hollandske hovedstad og er fra 1986! Efter 3 kæmpe renoveringer følger den stadig helt med, med det nyeste teknologi indenfor lyd, lys og effekter. Escape er godt kendt og vel respekteret i Amsterdams natteliv.

Bemærk For garanteret indgang, skal I helst ankomme mellem 23-00. I må lige vente lidt med det stærke alkohol til når I er inde på klubben, da I godt kan blive afvist i døren hvis I er alt for fulde. I må også gerne klæde jer lidt smart på, da klipklappere ikke er tilladt, men det score man alligevel heler ikke i.

I kan også vælge at kombinere denne aktivitet med et solidt måltid tidligere på aftenen så I har noget at stå i mod med, med alt den alkohol der skal køres indebords. Prøv vores aktivitet Varm Op med Bøf & Øl eller spis lækre bøffer samtidigt med lidt lækkert strip!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked