Amsterdam Coffee Shop Guide image

Coffee Shop Guide i Amsterdam

Coffee Shop Guide i Amsterdam

Inkluderet

  • Besøg coffee shops og/eller rygervenlig bar
  • Indgang til museum
  • Quiz
  • Gratis te eller kaffe på første Coffee Shop
  • Lokal guide
Dagsaktivitet
Anbefalet
natteliv
  • Overblik

Amsterdams berømte ‘coffee’ shops er spredt over hele byen, men hvorfor spilde jeres tid på at vandre omkring og lede efter de bedste af dem?

Vores coffee shop guide er jeres uvurderlige introduktion til en af byens allerstørste turistattraktioner. Vores guide vil møde jer ved hotellet og vise jer nogle af byens bedste coffee shops. I vil desuden besøge cannabis-museet og en rygervenlig bar. Vores guide har styr på sin Coffee Shop viden og I kan også få en lille quiz undervejs.

Da Coffee Shops normalt ikke lukker folk ind på under 18, skal alle deltagere være 18+. ‘Udstyr’ som vaporizers eller bongs plus omkostning for weed er ikke inkluderet i prisen. Ture der starter efter kl. 16.00 inkluderer muligvis ikke turen til ‘The Cannabis College’

Aktiviteten her er for folk der gerne vil prøve lidt fjolletobak og/eller de, som ikke har noget imod at være sammen med folk, der ryger sjov-tobak.

Dette er en guidet tur blandt Amsterdams coffee shop attraktioner, og vi formidler på ingen måde rusmidler. Vi henviser til gældende hollandske lovgivning og skik, se evt. en letforståelig forklaring her: Amsterdam Coffee Shop Guide

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked