Coffee Shop Guide - Oplev Amsterdams bedste Coffee Shops

Coffee Shop Guide i Amsterdam

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Coffee Shop Guide i Amsterdam

Inkluderet
  • 4 t. Guided Coffee Shop Tour
  • Cannabis Museum Entry
  • Rolling Competition
  • Pissup Guide
  • Tea or Coffee each
  • Quiz
Add-Ons & Extras >
Daytime
Populære
Night Life

Amsterdams berømte ‘coffee’ shops er spredt over hele byen, men hvorfor spilde jeres tid på at vandre omkring og lede efter de bedste af dem?

Vores coffee shop guide er jeres uvurderlige introduktion til en af byens allerstørste turistattraktioner. Vores guide vil møde jer ved hotellet og vise jer nogle af byens bedste coffee shops. I vil desuden besøge cannabis-museet og en rygervenlig bar. Vores guide har styr på sin Coffee Shop viden og I kan også få en lille quiz undervejs.

Da Coffee Shops normalt ikke lukker folk ind på under 18, skal alle deltagere være 18+. ‘Udstyr’ som vaporizers eller bongs plus omkostning for weed er ikke inkluderet i prisen. Ture der starter efter kl. 16.00 inkluderer muligvis ikke turen til ‘The Cannabis College’

Aktiviteten her er for folk der gerne vil prøve lidt fjolletobak og/eller de, som ikke har noget imod at være sammen med folk, der ryger sjov-tobak.

Dette er en guidet tur blandt Amsterdams coffee shop attraktioner, og vi formidler på ingen måde rusmidler. Vi henviser til gældende hollandske lovgivning og skik, se evt. en letforståelig forklaring her: Amsterdam Coffee Shop Guide

Add-Ons & Extras

Escape Club Entry (house) w/activity
Prime Club Entry (hip/hop) w/activity
Strip Club Entrance w/activity
Switch to Banana Bar (entrance and one drink included) w/activity
Switch to Banana Bar (entrance and one hour of unlimited drinks included) w/activity
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked