Coffee Shop Guide - Oplev Amsterdams bedste Coffee Shops

Coffee Shop Guide i Amsterdam

( 2 anmeldelser )
4.5 / 5 Baseret på 2 anmeldelser

Coffee Shop Guide i Amsterdam

Inkluderet
  • Quiz
  • Tea or Coffee each
  • Rolling Competition
  • 4 t. Guided Coffee Shop Tour
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Night Life

Amsterdams berømte ‘coffee’ shops er spredt over hele byen, men hvorfor spilde jeres tid på at vandre omkring og lede efter de bedste af dem?

Vores coffee shop guide er jeres uvurderlige introduktion til en af byens allerstørste turistattraktioner. Vores guide vil møde jer ved hotellet og vise jer nogle af byens bedste coffee shops. I vil desuden besøge cannabis-museet og en rygervenlig bar. Vores guide har styr på sin Coffee Shop viden og I kan også få en lille quiz undervejs.

Da Coffee Shops normalt ikke lukker folk ind på under 18, skal alle deltagere være 18+. ‘Udstyr’ som vaporizers eller bongs plus omkostning for weed er ikke inkluderet i prisen. Ture der starter efter kl. 16.00 inkluderer muligvis ikke turen til ‘The Cannabis College’

Aktiviteten her er for folk der gerne vil prøve lidt fjolletobak og/eller de, som ikke har noget imod at være sammen med folk, der ryger sjov-tobak.

Dette er en guidet tur blandt Amsterdams coffee shop attraktioner, og vi formidler på ingen måde rusmidler. Vi henviser til gældende hollandske lovgivning og skik, se evt. en letforståelig forklaring her: Amsterdam Coffee Shop Guide

Add-Ons & Extras

Escape Club Entry (house) w/activity
Banana Bar (w/ drink)
Banana Bar (unlimited drinks 1hr)

Coffee Shop Guide i Amsterdam

Anmeldt som "Fremragende" med 4.5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

Undgå forvirring og turistfælder. Vores lokale guide viser jer Amsterdams bedste Coffee Shops og deler sin store viden med jer. God fornøjelse!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

04. December 2022
03. July 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked