Lesbisk Show i Amsterdam | Pissup

Lesbisk Show i Amsterdam

( 2 anmeldelser )
5 / 5 Baseret på 2 anmeldelser

Lesbisk Show i Amsterdam

Inkluderet
  • 15 min. Stripshow
Night Life
Stripper

Lesbisk Show i Amsterdam - hvorfor have én sexet stripper, når I kan have to? - gør jeres Pissup-tur i Amsterdam dobbelt så sjov!

Amsterdam er lavet til polterabender... med fantastiske barer, klubber, øl og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det berygtede Red Light District. Og hvad er en rigtig polterabend i Amsterdam uden lidt go røv og gode patter! Men da I er på en unik polterabendweekend, vil I have lidt mere end den typiske bytur på stripklub i Amsterdam...

Hvorfor ikke spice tingene lidt op? I stedet for én stripper kan I nyde synet af hele to lækre nøgne kroppe. Når de begynder at danse, vil hele slænget tabe kæben!

Hvordan fungerer det

Stripperne vil blive booket til enten et forudbestemt sted eller på jeres hotel. Det forudbestemte sted er en bar ved siden af centralstationen eller på bådene.

Bemærk venligst: jeres bolig skal være inden for 30 minutter fra byens centrum. Hvis ikke, skal I betale rejseudgifterne til stripperne.

Kombinations-ideer med andre aktiveter

Hvorfor ikke booke dette med en Barcrawl i Amsterdam? Få en rundtur på de bedste barer og pubber, som syndernes by har at tilbyde, ledet af en lokal ekspertguide - undgå at blive ribbet for dyre drinks og steder uden atmosfære. Bliv klar til at se på nogle lækre babes.

Lesbisk Show i Amsterdam

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

Lesbisk Show i Amsterdam – det er nemlig præcis hvad det er - to hotte strippere giver jer et vildt og lækkert show!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

17. August 2023

Google Translated Meget ivrig, meget smuk, alt var fantastisk

16. March 2023

Google Translated jeg elskede

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked