100% COVID Refund pakke >

Hummer Limo med Fri Bar i Amsterdam

4.25/5 ( 4 anmeldelser )
Inkluderet
  • 1 t. Limousinekørsel
  • Chauffør
  • 1 bottle of champagne
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Night Life
Landing Page
Hummer Limo

Cruise rundt i Europas Sin City som VIP-bosser i det ultimative køretøj – en kæmpe Hummer Limo med plads til hele 16 personer!

Amsterdam er helt sikkert et sted, hvor det er fedt at blære sig lidt, så hvorfor ikke udkonkurrere alle andre med et cruise i denne luksuriøse Hummer Limo. I vil føle jer som ægte rockstjerner, når I bliver mødt af alle de misundelige blikke på jeres vej – og endnu federe er det, at der er ubegrænsede drinks efter eget valg ombord på Hummeren!

Hvordan fungerer det?

I kan blive samlet op og smidt af igen, hvorend I ønsker. I kan vælge at blive samlet op i lufthavnen og ankomme med stil, eller I kan booke Hummeren som opvarmning, inden I rammer klubberne i Amsterdams vilde natteliv.

På selve turen vil I få en hel times cruising rundt i byen med lækre drinks. Hvis I gerne vil tage forsmag på alle goderne fra Amsterdams verdensberømte Red Light District, så kan I også booke en fræk stripper til at tage med om bord, der smider tøjet for jer. Så læn jer tilbage, nyd en lækker champagne og nyd synet af den smidige skønhed, der indtager alverdens positioner for jer, så I helt glemmer at kigge ud af vinduet!

I kan også helt klart vælge at kombinere limosineturen med en VIP-entré til Amsterdams fede og vilde natklubber. I kan altså fortsætte VIP-vibet, og øjeblikkeligt springe køen over på en af byens eksklusive klubber, når I stiger ud af Hummeren. Herfra er der mulighed for bordreservation og flasker til hele holdet, så I er klar til at feste natten lang! Vi har adskillige vilde klubber at vælge imellem, så det er bare om at komme i gang, gutter!

Bemærkninger og begrænsninger Bemærk venligst, at den maksimale kapacitet på Hummer er 16 personer. Hvis gruppen ønsker at tilføje en stripper, bør gruppen bestå af 15 personer.

Other Options

Cruise i H1 Hummer

Cruise i H1 Hummer

  • Chauffør
  • 1 flaske Moët & Chandon
  • 1 t. Limousinekørsel

Add-Ons & Extras

Limousine Ride (Outside AMS)
Female Stripper w/activity
Male Strip Show w/activity

Hummer Limo med Fri Bar i Amsterdam

Anmeldt som "Fremragende" med 4.25/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Cruise rundt i byen som VIP-bosser i en kæmpe Hummer Limo! Hvis alle du kender, ikke er misundelige allerede, så smider vi lige fri bar oveni. Skål!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

22. January 2023

Google Translated Højttalerne var ikke af den bedste kvalitet, men stemningen var rigtig!

Google Translated Limousinen lørdag aften med strippere og champagne var en stor succes, synes det var den hyggeligste time alle havde dernede

17. April 2024
10. September 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked