Limousine Kørsel - Hyr vores limo og føl jer som VIPs

Limousine Kørsel i Amsterdam

( 2 anmeldelser )
4.5 / 5 Baseret på 2 anmeldelser

Limousine Kørsel i Amsterdam

Inkluderet
  • Chauffør
  • 1 flaske of Bubbly
  • 1 t. Limousinekørsel
Add-Ons & Extras >
Daytime

Limotur i Amsterdam - oplev amerikansk luksus på herreturen!

Ankom til Amsterdam i stil! Dette er så meget mere end den gennemsnitlige hollandske limousine; her kører vi ægte amerikansk stil, hvor I kommer til at cruise i en Range Rover- limousine.

Denne limousine er ‘next level’ – som sagt er det nemlig ikke en helt almindelig limo, men en Range Rover-limousine, som vil dreje hoveder, hvorend I cruiser hen!

Hvordan fungerer det

Chaufføren og jeres guide kommer og henter jer i lufthavnen, hotellet eller et andet ønsket sted og tager jer hen, lige hvor I vil. Glem alt om at vente på lokale taxaer, og I behøver heller ikke bruge energi på at tænke på den mest bekvemme transport.

Når nu I er i gang, så hvorfor ikke gøre turen lidt vildere og invitere nogle strippere, der vil være med på køreturen? Pop en champagne og skål i boblerne i ægte amerikansk stil! På den anden side skal I huske på, at for hver stripper I har med ombord, jo mindre plads vil der være i Limoen.

Kør rundt i byen som ægte VIP's og ha en vild mandefest på hjul! Intet er mere drengerøvs-luksus, end en Range Rover-limousine til polterabenden.

En flaske champagne er inkluderet i prisen, så I popper den bare så snart I sætter jer ind! Denne limo er derfor den perfekte måde at starte en tur i byen på, inden en aften på VIP-natklub

Som tidligere nævnt, for en endnu mere luksuriøs oplevelse, kan I tilføje en fræk stripper undervejs – for eksempel vores Sexy Blaffer.

Kontakt os og book en Limotur til polterabenden i Amsterdam!

Add-Ons & Extras

Escape Club Entry (house) w/activity
Female Stripper w/activity
Male Strip Show w/activity
Stripper with Firefighter Outfit (Female) w/activity
Stripper with Firefighter Outfit (Male) w/activity
Stripper with Police Officer Outfit (Female) w/activity
Stripper with Police Officer Outfit (Male) w/activity
Limousine Ride (Outside AMS)

Limousine Kørsel i Amsterdam

Anmeldt som "Fremragende" med 4.5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

I kan blive samlet op fra lufthavnen eller jeres hotel og blive kørt hvor end I vil. Der er selvfølgelig champagne ombord på vores Range Rover-limousine!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

14. June 2023

Google Translated Limousineturen var fantastisk. Vi kunne kombinere vores egen musik, så vi fik en stemning, som absolut passede til os. Bagage kunne stuves væk, hvilket var praktisk, da vi fik det hentet dire

10. May 2023

Google Translated Ingen klage var meget god

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked