Amsterdam Limousine Kørsel image

Limousine Kørsel i Amsterdam

Limousine Kørsel i Amsterdam

Inkluderet

  • Privat chauffør
  • 1 flaske champagne
  • Leje af Range Rover-limousine
Dagsaktivitet
  • Overblik

Limotur i Amsterdam - oplev amerikansk luksus på herreturen!

Ankom til Amsterdam i stil! Dette er så meget mere end den gennemsnitlige hollandske limousine; her kører vi ægte amerikansk stil, hvor I kommer til at cruise i en Range Rover- limousine.

Denne limousine er ‘next level’ – som sagt er det nemlig ikke en helt almindelig limo, men en Range Rover-limousine, som vil dreje hoveder, hvorend I cruiser hen!

Hvordan fungerer det

Chaufføren og jeres guide kommer og henter jer i lufthavnen, hotellet eller et andet ønsket sted og tager jer hen, lige hvor I vil. Glem alt om at vente på lokale taxaer, og I behøver heller ikke bruge energi på at tænke på den mest bekvemme transport.

Når nu I er i gang, så hvorfor ikke gøre turen lidt vildere og invitere nogle strippere, der vil være med på køreturen? Pop en champagne og skål i boblerne i ægte amerikansk stil! På den anden side skal I huske på, at for hver stripper I har med ombord, jo mindre plads vil der være i Limoen.

Kør rundt i byen som ægte VIP's og ha en vild mandefest på hjul! Intet er mere drengerøvs-luksus, end en Range Rover-limousine til polterabenden.

En flaske champagne er inkluderet i prisen, så I popper den bare så snart I sætter jer ind! Denne limo er derfor den perfekte måde at starte en tur i byen på, inden en aften på VIP-natklub

Som tidligere nævnt, for en endnu mere luksuriøs oplevelse, kan I tilføje en fræk stripper undervejs – for eksempel vores Sexy Blaffer.

Kontakt os og book en Limotur til polterabenden i Amsterdam!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked