Red Light-Aften - En aften som kun Red Light District kan levere

Red Light-Aften i Amsterdam

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Red Light-Aften i Amsterdam

Inkluderet
  • Øl hver
  • Entré til Stripklub
  • Dance Bar Entry
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Strip Club Entry
Landing Page

Den ultimative Red Light District-oplevelse i Amsterdam! En af vores erfarne city-guider kommer og møder jer på den første bar på denne fantastiske Red Light District-tour - hvor I vil nyde en øl for at sparke aftenen i gang!

I vil smile fra øre til øre, når vi tager jer på en rundvisning i Amsterdams Red Light District, hvor I vil se alt, hvad der vises. Dette betyder masser af letpåklædte damer bag glasruder. I vil herefter ankomme til et af verdens største sexteatre, hvor I vil se et hedt sexshow. Herfra går turen videre på en lokal stripklub.

Hvordan fungerer det

FØR: I vil møde jeres guide på startstedet - en bar i Red Light District, som gør det let tilgængeligt.

BAREN: I baren bliver I budt velkommen med en omgang øl. Her kan I snakke med guiden omkring yderligere stop eller turen gennem Red Light District.

TUREN: Jeres første stop er på Live Sex Teater. I har en reservation, hvilket betyder at I kan springe den -typiske- lange kø over.

Herefter vil I besøge stripklubben, hvor I kan få lap-dance - mod gebyr. Det er tilrådeligt at tale med pigen om prisen på forhånd!

Hvis der stadig er tid tilbage, vil jeres guide tage jer gennem det berømte distrikt, eller I kan stoppe ved nogle barer.

VALFRI Dansebar: Når I føler, I har fået nok nøgenhed for én aften og hvis I ønsker at fortsætte festen, kan jeres guide give jer gratis entré til en dansebar til sidst på turen! Bemærk venligst: dette er valgfrit.

Hvis I får nogle spørgsmål, dvs. brug for nogle tips om barer og klubber, så vil guiden hjælpe jer!

Bemærk venligst: I skal være 18+. I skal være ædru og opføre jer ordentligt, ellers har dørmanden ret til at nægte jer adgang til klubben eller eskortere jer ud. I må ikke gå op på scenen under Live Sex Showet.

Udover Red Light Aften er vores Pissup Barguide i Amsterdam en perfekt måde at få jer i stemning til en vild fest i Red Light District.

Add-Ons & Extras

Bottle of Jager w/activity
Dominatrix
Escape Club Entry (house) w/activity
Female Stripper w/activity
Lesbian Show w/activity
Male Strip Show w/activity
Stripper with Firefighter Outfit (Female) w/activity
Stripper with Firefighter Outfit (Male) w/activity
Stripper with Police Officer Outfit (Female) w/activity
Stripper with Police Officer Outfit (Male) w/activity
Banana Bar (w/ drink)
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked