Guidet Kommunist-Tur

Guidet Kommunist-Tur i Warszawa

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Guidet Kommunist-Tur i Warszawa

Inkluderet
  • 1 t. Sightseeing Guide
  • Snacks
  • Traditional Dish each
  • Private Transport (Roundtrip)
  • Shot(s) each
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life

Denne guidede tur tager jer gennem Warszawas originale kommunist-distrikt, som stadig er fuld af historie og 'arbejderklasse'. I kan forvente en helt unik oplevelse, som I sent vil glemme!

Turen starter med Polens verdenskendte vodka/pickles-sild i en traditionel polsk bar fra før krigstiden, hvor priserne stadig den dag i dag er helt i bund, så I kan skylle silden ned med billig øl. Herefter vil I blive vist rundt i kommunist-distriktet og se ikoniske symboler og landemærker, som for eksempel Stalins tidligere palads (hvorfra der er en vild udsigt over byen!) og den berømte Constistution Square. Jeres guide er en omvandrende historiebog, og I kan derfor forvente en lærerig og sjov dag!

Når turen er ved at være ovre, vil I få frokost på en traditionel Bar Mleczny, bedre kendt som en mælkebar, hvor I vil prøve den polske specialitet Pierogi.

Add-Ons & Extras

Sexy Hitcher
Sexy Maid

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Guidet Kommunist-Tur i Warszawa

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Denne guidede tur tager jer gennem Warszawas originale kommunist-distrikt, som stadig er fuld af historie og 'arbejderklasse'.

af Helen

Google Translated Vi havde en fantastisk kommunistisk tur. Det var spændende at se den anden side af floden også. Vores guide var alle tilfredse med. Hun var sød og omgængelig og talte meget godt engelsk, (ikk

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked