All you can drink Strip Club Warsaw

Stripklub - All you can drink i Warszawa

Stripklub - All you can drink i Warszawa

Inkluderet

  • VIP-Indgang til den bedste stripklub i Warszawa
  • Ubegrænset Vodka & læskedrikke i ubegrænset tid
  • Bordreservation
  • Guide
natteliv
Anbefalet
  • Overblik

Stripklub i Warszawa - All you can drink - drik så meget vodka som I kan i ubegrænset tid, mens I nyder synet af hotte polske piger, der smider tøjet! - Det er den perfekte drengerøvstur.

At tage på stripklub er et must på en klassisk polterabendweekend. Og I vil selvfølgelig ikke ende op på et sted med dyre drikkevarer og en lummer atmosfære, vel? Så hvorfor ikke booke hos os og vi vil sørge for at I kommer ind på den bedste stripklub i Warszawa med de HOTTESTE piger... plus ubegrænset vodka... gør jer klar til det bedste stripshow nogensinde.

Hos os handler det om kvalitet og vi sørger for, at I får den ultimative polterabendbytur - book i dag!

Hvordan fungerer det

Jeres guide vil møde jer gruppe på jeres hotel og afhængigt af placeringen vil I enten gå eller tage taxaer (mod ekstra betaling).

Jeres guide vil følge jer til stripklubben - det er en af de bedste stripklubber i Warszawa, hvor I kan se de hotteste piger danse, smide tøjet og gøre sig til!

_Mere info

I kan opgradere til et eksklusiv tilbud – en ubegrænset alkoholpakke, herunder vodka/whisky/gin /tequila/vin/øl. Hold den kørende hele natten!

Kombiner denne aktivitet med en afslappet Detox i Spa-dag, og genoplad batterierne til aftenens fornøjeligheder. Det er også en skøn aktivitet for at pleje tømmermændene!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked