Babes & Oliebrydning - Glat, klistret og hot brydekamp

Babes & Oliebrydning i Warszawa

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Babes & Oliebrydning i Warszawa

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 2 omgange Pige mod Pige
  • 1 omgang Piger vs. Brudgom
  • Øl hver
Add-Ons & Extras >
Featured
Night Life
Babes Wrestling

Oliebrydning i Warszawa - se to lækre damer kæmpe mod hinanden i et bassin med olie!

Get ready to rumbbbbbbble! I det røde hjørne – med en kampvægt på hele 50 kilo – Høj, langbenet 24-årig blondine… Forestil jer selv resten! Velkommen til oliebrydning.

Hvordan fungerer det:

I vil nyde 2 bikiniklædte polske skønheder, der slås i olie til jeres fornøjelse, mens I drikker et par øl og dømmer kampen. Guiden vil møde jer på hotellet og tage jer til restauranten til fods. Da stedet ligger rigtig centralt, er transport ikke inkluderet eller nødvendigt. Hvis I bor uden for byens centrum, kan det blive nødvendigt med en kort taxatur.

Efter kampen kan 1 af jer deltage – perfekt for den kommende brudgom! Vores babyolie vil få ham til at føle sig som et nyfødt barn ved siden af de dejlige runde bryster. Aktiviteten foregår i et VIP-rum på en af Warszawas centrale klubber – med fuldt udrustet bar, det er en perfekt måde at starte en fed aften på.

Badefaciliteter er tilgængelige efter oliebrydningen. Det kan også være en god idé at have noget skiftetøj med til gommen.

Dette er eksklusivt for Pissup i Warszawa, og det er vores best-seller, så book nu for at sikre tilgængelighed. Hver begivenhed er privat organiseret til netop din gruppe.

Denne aktivitet er en perfekt måde at starte en vild aften på, og I kan eventuelt fortsætte med vores Stripcrawl, hvis I vil nyde flere mundgodter.

Add-Ons & Extras

Chuck Attack
Club Entrance
Club Entrance + Tables + Alcohol Package
Dominatrix
Extra Stripper
Juicy Steak & Chips
Private Minibus / Taxis
Stag Arrest
Topless Hostess
Strip Club Entry
Stag Kidnapping Prank
Club Entry
Sexy Maid
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked