Warszawa Babes & Oliebrydning image

Babes & Oliebrydning i Warszawa

Babes & Oliebrydning i Warszawa

Inkluderet

  • Reservation af VIP rum på natklub
  • Show med 2 piger + 1 omgang for 1 udvalgt person
  • 3 gratis øl hver
  • Guide
Anbefalet
natteliv
  • Overblik

Oliebrydning i Warszawa - se to lækre damer kæmpe mod hinanden i et bassin med olie!

Get ready to rumbbbbbbble! I det røde hjørne – med en kampvægt på hele 50 kilo – Høj, langbenet 24-årig blondine… Forestil jer selv resten! Velkommen til oliebrydning.

Hvordan fungerer det:

I vil nyde 2 bikiniklædte polske skønheder, der slås i olie til jeres fornøjelse, mens I drikker et par øl og dømmer kampen. Guiden vil møde jer på hotellet og tage jer til restauranten til fods. Da stedet ligger rigtig centralt, er transport ikke inkluderet eller nødvendigt. Hvis I bor uden for byens centrum, kan det blive nødvendigt med en kort taxatur.

Efter kampen kan 1 af jer deltage – perfekt for den kommende brudgom! Vores babyolie vil få ham til at føle sig som et nyfødt barn ved siden af de dejlige runde bryster. Aktiviteten foregår i et VIP-rum på en af Warszawas centrale klubber – med fuldt udrustet bar, det er en perfekt måde at starte en fed aften på.

Badefaciliteter er tilgængelige efter oliebrydningen. Det kan også være en god idé at have noget skiftetøj med til gommen.

Dette er eksklusivt for Pissup i Warszawa, og det er vores best-seller, så book nu for at sikre tilgængelighed. Hver begivenhed er privat organiseret til netop din gruppe.

Denne aktivitet er en perfekt måde at starte en vild aften på, og I kan eventuelt fortsætte med vores Stripcrawl, hvis I vil nyde flere mundgodter.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked