Herretur til Warszawa

Nattelivet i Warszawa

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Warszawa

Nattelivet i Warszawa - Pissup anbefaler

Warszawas byliv er vildere og vådere, end I kan forestille jer! I Polen elsker de høj musik, og festen fortsætter altid helt til den lyse morgen. Slå jer løs på jeres herretur eller polterabend som VIPs på en stripklub eller med en ekstravagant casino-aften, og nyd alt den positive opmærksomhed fra de flotte, lokale tøser – de er nemlig særligt glade for gentlemens fra Norden.

Hvis I er til stil og glamour, anbefaler vi, at I besøger The Panorama Bar and Lounge på Marriott Hotel – en eksklusiv oplevelse på 40. etage med flot udsigt over byen. Et andet sted at imponere damerne er på den luksuriøse Platinum Club.

Når I er i Warszawa, skal I huske at forkæle jer selv med lokale specialiteter. Vi kan arrangere en middag med øl på et lokalt bryggeri, og I kan udnytte vores lokale viden ved at lade os reservere bord til jer på en lækker restaurant.

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.