School Party Bus Warsaw (3)

Party på Amerikansk Skolebus i Warszawa

Party på Amerikansk Skolebus i Warszawa

Inkluderet

  • Lokal guide
  • 1 times kørsel
  • 15 minutters stripshow
  • 1 øl per person
natteliv
Anbefalet
  • Overblik
  • Galleri

Skole-Partybus... ahhh, hvis kun busser til gymnasiet havde været så sjove!

På vores amerikanske skolebus har I mulighed for at feste som en flok amerikanske teenagere i high school!

Hvordan fungerer det:

Slå jer løs i partybussen og nyd en times kørsel rundt i Warszawa. Her er seriøst lækker indretning med stripperpoles, røgmaskine, tonede ruder, vildt lydsystem og selvfølgelig en bar ombord. I får 1 gratis øl hver, og resten af drikkevarene er super billige – I er jo trods alt i Polen. Vi smider selvfølgelig også en fræk stripper oveni, så underholdningen er i hus.

EKSTRA SPRUT-PAKKE ...

ALL YOU CAN DRINK-PAKKE – Jep, det er rigtigt. Fri bar - mens I er på bussen! - det betyder, at hvis I har et "talent" for at hælde, så er det her lige noget for jer! Der vil være vodka, whisky, øl, vin og sodavand/juice. Masser af drikke så alle har mulighed for at blive alvorligt snalret på en 1 time!

SPRUT-PAKKEN omfatter: 8 øl, alle 0,5 liter flasker, Vodka, Rum, Gin, Bourbon; plus sodavand/juice - 1 liter appelsinjuice, 6 red bull, 1 liter cola.

Denne aktivitet kan også bruges som lufthavnstransport. Tilføj en anden stripper til sexet lesbisk show... spørg os endelig for flere detaljer.

BEMÆRK - Maksimalt 35 passagerer inklusive strippere.

I bestemmer helt selv, hvor chaufføren skal hente jer og køre jer hen, og den amerikanske skolebus er derfor det ideelle valg, inden I skal ud og male byen rød – for eksempel Mad & Bryster.

Bemærk: De viste billeder er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøjagtige

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked