Vandland & spa – findes der en bedre måde at slippe af med en seriøs omgang tømmermænd på end at hoppe ned i en varm pool eller svede i en sauna? Måske kan I også rede jer nogle grin i vandlandet – og latter er jo den bedste medicin!

Nyd det biologiske restitutionsområde, som tilbyder masser af spa-terapi: saunaer, dampsaunaer, caldarium, snekabine, vinterhave, isbrønd, vandsøjler og meget andet. Der er også et kæmpe vandland med svimmingpool i olympisk størrelse, legepool, pool med ‘strøm’ i, en kunstig bjergflod, vandrutsjebaner, en udendørs helårs svimmingpool med opvarmet vand, vandfald, geysere med ozonvand (ingen løse badebukser her, tak!).

Massage kan tilkøbes, hvis dette ønskes. Med Pissup får I 2 forudbetalte timer, 1 time i hvert område. I sommermånederne foreslår vi, at I bytter indendørs spaen med en heldagsbillet i et udendørs swimmingpool-komplex med beer garden (+ 1 gratis øl inkluderet).

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor