Hamborg Lesbisk show image

Lesbisk show i Hamborg

Lesbisk show i Hamborg

Inkluderet

  • Lesbisk show med 2 strippere
natteliv
  • Overblik

Hvem har ikke drømt om at se to kvinder kysse? Hvad så hvis de begge også udførte et stripshow – det vil mange vist ikke takke nej til at opleve. Det kan I opleve i Hamborg. Det vil være den perfekte start på en herretur, inden I skal videre i Hamborgs vilde natteliv.

Ikke bare én men to strippere

I har nok før oplevet et ægte stripshow. Men hvordan topper I så det? Hvis I skal arrangere en polterabend for jeres ven, så vil et 30 minutters stripshow – dobbelt op med damer, som oven i købet er lesbiske – nok være et ret godt valg.

Intimt show

Ikke nok med at I får to lesbiske strippere, så vil det foregå som et intimshow på det sted, I ønsker. Der er ikke et dedikeret værelse med i aktiviteten, men I kan få dem til at komme på jeres hotelværelse eller andet sted efter aftale og ønske. Lad stripperne komme til jer. Så kan I selv købe drikkevarer, som I kan nyde, når stripperne giver deres show.

Overrask gommen på sin polterabend

I har måske allerede overrasket gommen ved at tage ham med en tur til Hamborg. Men der er mulighed for at overraske yderligere. For når han så kommer ud af badet på sit hotelværelse og gør sig klar til aftenen, så banker I på med to lesbiske strippere på hans værelse. Det bliver vist et venskab, der kommer til at holde for evigt. Lad showet begynde!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked