100% COVID Refund pakke >

Bøf og Strip i Barcelona

4.75/5 ( 4 anmeldelser )
Inkluderet
  • 5 x Forretter til deling
  • Hovedret til hver
  • Dessert til hver
  • Drink
Featured
Night Life
Daytime
Strip Dinner

Det bliver bare ikke bedre end bøf & strip! Den smukkeste kombination en mand kan forestille sig.
Dette er en af vores bedst sælgende aktiviteter på alle destinationer, og er en fuldstændig vital del af en ordentlig herretur.

I får jeres eget private rum på en lokal restaurant. Først får I serveret lidt tapas efterfulgt af en stor saftig spansk bøf. Vi smider 2 kolde øl til hver oveni prisen. Til dessert skal I selvfølgelig have en smuk stripper. Hun giver jer et lækkert show, og hvis I er til polterabend, viser hun selvfølgelig ekstra omsorg for den kommende gom.

Dette er den perfekte aktivitet til at starte aftenen med! Og med noget solid i maven og guf for øjnene, så er I helt sikkert klar til at tage ud i Barcelonas vilde og spændende natteliv og fortsætte festen fra den ene natklub til den anden!

Hvordan fungerer det?

Vi sørger for en bordreservation i restauranten i et privat område, hvor stripperen optræder med et 15-20 minutters show. I kan vælge tidspunktet for showet.

Restaurantmuligheder: Pasa Tapas eller Restaurant Els Porxos

Fastlagt menu på Pasa Tapas: Pasa Tapas tilbyder middag fra kl. 21.00. til kl 23.00

Forret til deling Russisk salat (blandet grøntsagssalat med mayonnaise Typiske Barceloneta-frikadeller Ansjoser i andalusisk stil Brød med tomater

Hovedret (vælg en af de to) Grillede spareribs eller kulmule med grøn sauce

Dessert Citronsorbet med pebermynte (For ikke at nævne den frække stripper!)

En drink Kaffe/te Grønt æbleskud

På Pasa Tapas kan I også tilføje ubegrænsede drinks som en opgradering til aktiviteten og gøre det til en fed forfest og opvarmning inden I rammer byen!

Kombiner aktiviteten!

Når I har spist jer mætte og er klar til at tage videre, så kan I med fordel overveje en tur med VIP-entre og bordreservation på den eksklusive Carpe Diem-natklub, der er et af de hotteste steder i hele byen!

Bøf og Strip i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 4.75/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

At få både bøf & strip er et must på en herretur og ingen tur er komplet uden. Prøv en af vores mest sælgende aktiviteter i Barcelona.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

04. April 2024
01. April 2024
01. April 2024
17. July 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked