100% COVID Refund pakke >

Kvindelig Nøgenmodel Tegneworkshop

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • Nøgenmodel
  • Materialer
  • Uddannet Instruktør
Daytime
Nude Drawing

Fremvis jeres tegneevner på jeres herretur til Barcelona!

Grib blyant og papir, og lad instruktøren guide jer til et mesterværk. En helt nøgen kvinde vil stå foran gruppen og posere erotisk, mens afslappende musik spiller langsomt i baggrunden.

En tegneinstruktør vil blive tilknyttet jeres gruppe for at give en hjælpende hånd med at tegne. På scenen vil den fantastiske model stå uden et eneste stykke tøj på kroppen, I drenge skal forsøge at tegne, hvordan hun ser ud på et lærred, inden undervisningstiden løber ud. Lad os se, hvem der virkelig kan fokusere under pres.

Hver af jer får alle de nødvendige materialer, der er nødvendige for at tegne det perfekte billede, sammen med et godt glas spansk cava for at komplementere oplevelsen.

Ved slutningen af den 60 minutters lange workshop skal gruppen endelig fremvise tegninger. Hvem tror I, der klarede det bedst?

Bemærkninger og begrænsninger

  • Kun tilgængelig om aftenen
  • Minimum gruppestørrelse på 8 personer i studiet

Kvindelig Nøgenmodel Tegneworkshop

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Har I en kunstnerisk side? Find ud af det på jeres tur til Barcelona, hvor I kan booke en workshop og tegne en kvindelig nøgenmodel - inkluderer instruktør.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

28. May 2023

Google Translated Helt klart weekendens dejlige overraskelse Intet at tilføje Vi kom endda lidt for sent, men det spolerede ikke aktiviteten for meget Et rigtig roligt og dejligt vejr Finurligt og sjovt

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked