100% COVID Refund pakke >

Kvindelig stripper i Barcelona

5/5 ( 2 anmeldelser )
Inkluderet
  • Erotisk danser
  • 15 min. Stripshow
  • Egen Musik til Afspilning
Night Life
Stripper
Landing Page

Book den hotteste stripper i Barcelona!

Hvis I leder efter en kvindelig stripper i Barcelona, så er kommet til det rette sted - Hvorfor gå på stripklub, hvis I bare kan tage stripklubben med hjem!

Hvordan fungerer det?

Vi booker en hot lokal babe til jer som vil komme på besøg i jeres lejlighed eller jeres hotelværelse, og give jer et privat stripshow... med lidt ekstra omsorg til gommen, selvfølgelig.

I kan sætte jeres helt eget musik på, så I bestemmer, hvordan dansen skal foregå, og sådan kan I få endnu mere ud af showet.

Herefter gælder det bare om at læne sig tilbage og nyde det frække syn, men husk på at holde hænderne for jer selv, da det ikke er en del af showet.

Bemærk venligst - Stripshowet varer i 15 minutter. Normalt vil det finde sted på jeres værelse/lejlighed (så bliver det heller ikke mere intimt). Det vil dog også være muligt at reservere en bar på forhånd, men det kan betyde ekstra omkostninger til privat leje af et rum. Spørg venligst for yderligere detaljer.

Husk også på, at vores strippere er professionelle erotiske dansere, og de udfører ikke andre tjenester end dem, vi har beskrevet her.

Kombinér stripshowet med andre Pissup-aktiviteter Hvis I er interesseret i at se et sexet show på en klub, så prøv vores [Bagdad Live show] (http://www.pissup.dk/barcelona/aktiviteter/bagdad-live-show/). Denne fantastiske klub må I ikke gå glip af, så hvis I ikke fik nok af jeres egen private stripper, så bør I helt klart give denne klub et skud! I vil ikke blive skuffede.

Efter sådan et frækt stripshow, så er I nok også blevet sultne. Hvad kan være bedre, end at kombinere strippen med en lækker omgang tapas bagefter? I er jo i Spanien. Prøv vores lækre tapas-menu, og få lagt en god bund inden byturen senere på aftenen.

Kvindelig stripper i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

Har I brug for en kvindelig stripper i Barcelona - Hvorfor gå på stripklub, hvis man kan tage stripklubben med hjem!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

03. April 2023

Google Translated Damen underholdt os i 15 minutter! Kan varmt anbefales til en JGA

17. May 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked