100% COVID Refund pakke >

Øksekast i Barcelona

Inkluderet
  • 60 min. Aktivitet
  • 1 drink efter eget valg: mjød, øl, sodavand eller vand
  • Udstyr og sikkerhedsgear
Daytime
Axe Throwing

Hvad handler det om?

Til en unik polterabend i Barcelona kan du nu booke en times øksekast! Nyd en oplevelse i gammel vikingestil, når I kaster skarpe økser og føler jer som ægte nordiske krigere. Men bare rolig, før I går i gang vil I modtage en 10 minutters sikkerheds- og træningsguide, der hjælper jer med at føle jer sikre og forbedre din øksekastteknik.

Hvordan foregår det?

Denne aktivitet består af en times øksekast, hvor I kan spille forskellige spil for at teste jeres færdigheder og konkurrere i et sjovt miljø. Vores sted er indrettet nordisk, for at give jer den autentiske følelse af en vikingehytte. Derudover tilbyder vi jer i vores bar 14 forskellige typer mjød (den ældste kendte alkoholiske drik, som vikingerne drak ved deres fester) og 10 specialøl af høj kvalitet samt sodavand, vand og snacks. Efter at have kastet økserne, kan I blive i baren så længe I vil.

Andet du skal vide

Ingen erfaring er nødvendig for at deltage i denne aktivitet. Vores erfarne trænere vil være med jer hele vejen igennem, og vil hjælpe jer med at mestre teknikkerne, så I kan konkurrere med hinanden fulde af selvtillid og styrke. Tag venligst behageligt tøj og flade sko på, for at sikre, at I har det behageligt under aktiviteten.

Hvad kan du ellers lave på en polterabend? Vi vil anbefale dig at tage en rundtur i Barcelona med vores private karaoke- og festbus. Dette er en fantastisk måde at udforske byen, mens I fester i bussen med musik, drinks og god stemning. Du kan finde mere information her.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked