03-06-2021

100% af pengene tilbage for Corona-påvirkede bookinger

I samarbejde med vore lokale partnere kan vi nu tilbyde dig ekstra fleksibilitet, når du booker en pakkerejse hos os. Hvis I må ændre jeres planer pga coronavirus kan I enten flytte dato eller destination uden meromkostninger - eller hvis det ikke fungerer overhovedet kan I få alle pengene tilbage.

Husk blot at spørge efter / vælge COVID fleksibilitetspakken når I henvender Jer.

Betingelser for fleksibilitetspakken

Pakken giver dig ret til alle dine penge tilbage hvis (og kun hvis) flg kriterier er opfyldt:

  1. Din booking er købt og bekræftet af os med Flexipack tidligere end 31. marts 2023
  2. Dit event skal indeholde både overnatning (hotel, lejlighed eller lign) og aktiviteter således booket hos os.
  3. Dit event skal reelt være påvirket af COVID-19 restriktioner, definteret som at en af følgende betingelser er til stede: a. Grænserne for landet hvor din tur skal foregå er lukket, således at udlændinge ikke kan rejse ind som turister uden karantæne. b. Dit udenrigsministerium har forbudt (ikke blot frarådet) rejser til nævnte destination. c. Dit hjemland har annonceret at karantæne er påkrævet efter hjemrejse fra dit destinationsland. Dette gælder ikke generelle nedlukninger af dit lokalområde eller land, men karantæne der skyldes din rejse til destinationen. Det inkluderer heller ikke karantæner der kun er "anbefalet".
  4. Du skal bede om afbestilling senest 10 dage inden din planlagte ankomst.

Hvad hvis jeg ikke er dækket af fleksibilitetspakken?

Hvis brylluppet er udskudt eller rejsen af anden årsag er påvirket af COVID, og din rejse ikke opfylder ovenstående betingelser, vil vi stadig gøre vores yderste for at udskyde eller flytte din tur til en anden dato/destination - eller udstede et gavekort hvis du ikke kender datoen endnu. Altsammen uden gebyrer og afbestillingsomkostninger så vidt det overhovedet er muligt.

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Rasmus Christiansen profile

Skrevet af : Rasmus Christiansen

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu