01-03-2019

Top 31 bedste barer i Amsterdam 2019

Top 31 bedste barer i Amsterdam 2019

Det nye år er den tid, mange laver lister over forskellige ting. Vi har lavet vores helt egen liste, i Pissup-stil: Top 31 bedste barer i Amsterdam 2019. Vores blog på Top 30 bedste barer i Amsterdam er et af vores mest populære blogindlæg, så vi har besluttet at give det lidt af en 2019-opdatering til alle de vilde polterabender til Amsterdam. Nogle af barerne er stadig ikke på vores liste... men vi har tilføjet nogle flere.

Ønsker I at feste i Amsterdam? Tag kontakt og en af vores festplanlægningseksperter i Amsterdam vil vende tilbage til jer med tips og råd hurtigst muligt.

Læs videre for at finde top 31 bedste barer i Amsterdam. Denne liste er ikke drænende, og heller ikke i rangorden. Men vi lover alle barer og pubber (nedenfor) er helt sikkert et besøg værd!

1. Vesper Bar

The Vesper Bar - Tænk James Bonds sjove kærlighed til 'Casino Royale'. Eller endnu bedre, den elegante italienske knallert. Uanset hvad, er dette et cocktail-imperium du bør tjekke ud. Især Vespa Martini!

2. Biercafe Gollem

Dette sted taler til alle sande ølfans! Denne bar er berømt for sine forskellige ølbryg på menuen, Biercafe Gollem tilbyder tons af mikro-brygget øl. Smag før du køber!

3. Hanneke's Boom

Med en historie, der dateres tilbage til Amsterdams hæderfulde dage fra 1662, er Hanneke's Boom i bund og grund en træhytte, der ligger på en ø tæt på Centraal Station. Se lidt bold, nyd levende musik og en kold øl. Slap af og nyd synet af kanalbådene, som de driver forbi ...

4. Louis Bar, The Tasting Pub

Louis Bar, The Tasting Pub: Tidligere kendt som Cafe de Dam, Louis Bar. Den 1. feb flyttes denne bar fra sin gamle placering på Damstraat 4, til et sted beliggende nær Centraal Station. Baseret på sine gamle TripAdvisor-anmeldelser, kan du være sikker på at denne nye bar har en skøn atmosfære, er excentrisk, fodbold-elskende og har et udvalg af rimeligt øl til rimelige priser.

5. Black Tiger Cafe

Super tæt på det berygtede Red Light District, ligger Black Tiger Cafe. Den er perfekt til Pissups polterabendweekender. Heineken på fad, plus et stort udvalg af spiritus, og ifølge et stort antal TripAdvisor-anmeldelser, har stedet et meget venligt personale. De har ingen hjemmeside, så her er et link til dets placering.

6. Cafe Smalle

Traditionel brown cafe' ifølge deres rejse-konsulent blurb. Beliggende i Jordaan-distriktet, er Cafe Smalle et afslappende sted at få sig en øl og en snack efter en hård nat i byen. Det er tæt på Anne Frank Museum.

7. Bubbles & Wines

Beliggende ud for en central gade i Amsterdam, et par minutter fra Dam Square, Bubbles & Wine, tilbyder vinelskere over 50 vine at vælge imellem. Hvis du vil pope en flaske champagne eller nyde en god vin så det her stedet.

8. The Tailor

The Tailor er en straight-up Bond-style bar. Denne high-end bar, er beliggende i Dam Square, hvor du kan nyde en skræddersyet cocktail (rystet eller omrørt) og en cubansk cigar. Kom ikke her, medmindre du har lyst til en afslappet stemning, og brug lidt cash.

De bedste barer i Amsterdam - Anbefalet af vores lokale team

9. Brouwerij 't IJ

Du har nok hørt om en bryggeritur i pissup-stil, hvad tænker du så om en Pissup-tur i en vindmølle? Pubben lukker tidligt, (for festaber) kl 8, så sørg for at tjekke stedet Brouwerij ‘t IJ ud i løbet af dagen.

10. Arendsnest Dutch Beer Bar

Arendsnest Dutch Beer Bar - deres hjemmesides undertittel siger alt, "Dutch Craft Beer Only"... så forvent ikke at de smider Jæger-bombs over bardisken her. Dette er et sted for sande ølelskere. Ifølge hjemmesiden har de 50 øl på fad og 100 flaskeøl. Baren indeholder et rum til ølsmagning og en terrasse langs kanalen.

11. Etage 17

Har du lyst til en drink på en tagterrasse? Beliggende i den vestlige del af byen - 85 meter oppe på taget af Ramada Apollo Amsterdam Centre, Floor 17 tilbyder denne bar lækre cocktails og en fantastisk udsigt.

12. Butcher's Tears

Butcher's Tears ligger på en kanalside i udkanten af byen, Butcher's Tears er et lille uafhængigt bryggeri der specialiserer sig i speciellavet øl.

13. BRET

BRET er indrettet i en bemærkelsesværdig skrigende rød bygning, nær Sloterdijk Station. Baren er bygget af containere, så kan du bogstaveligt talt ikke gå glip af den. Her bliver der servereret nogle af de bedste mikro-brygget øl i Amsterdam.

14. Waterhole Live Music Bar

Denne centralt beliggende live music bar, har et stort udvalg af genrer og stilarter i deres lineup. inklusive 80s nights, Rock Nights og Live-Band Karaoke. Alt dette, plus fadøl, hvad mere har du brug for?

15. Bar Americain Amsterdam

Denne bar i modernistisk stil er ikke et party uartig-sted, det er helt sikkert mere et dagen-derpå-sted, efter en vild nat ude. Bar Americain ligger inde på American Hotel, og mens alkoholen er lidt pricey, kan du måske få øje på nogle celebs mens du drikker!

En bytur i Amsterdam med drengene

16. Cafe Hoppe

Cafe Hoppe er en af de mest berømte 'brown bars' i Amsterdam. Glem ikke at prøve den lagret jenever, en meget kraftig drink, eller prøv en af deres øl - de har et stort udvalg.

17. Cafe de Wetering

Cafe de Wetering er beliggende i hjertet af Amsterdam. Der er et godt udvalg af øl til rådighed, herunder Heineken, Amstel og Palm - du kan ikke besøge Holland uden at prøve de klassiske lokale mikro-bryg.

18. Café Int Aepjen

Café Int Aepjen er ifølge sin hjemmeside indkvarteret i 'en af de sidste to træbygninger i Amsterdam'. Denne unikke bar, der engang var hjemsøgt af sejlere, er placeret på Zeedijk nummer 1 - tæt på centrum af Red Light District. De har masser af vine, øl og spiritus til at slukke enhver tørst.

19. Bar Bukowski

Navngivet efter forfatteren Charles Bukowski, der havde et hårdt liv med en masse druk.... denne cool bar ligger I den østlige del af byen, Bar Bukowski. Den lager en bred vifte af øl samt Bukowski /L.A. tema-cocktails.

20. BeerTemple

American Craft Beer Bar i Amsterdam... ifølge BeerTemple siden er de, de eneste! Med 35 øl på fad og 200 flaskeøl og dåseøl, vil du blive forkælet af valg.

21. Molly Malones irske pub

Hvis du er til fest og farver, så tag på Molly Malone's! Tæt på Red Light District, og ikke langt fra Centraal Station. Denne pub har den typiske irske følelse af levende musik, venligt personale og selvfølgelig Guinness på fad.

22. Café Luxembourg

For dem af jer der vil prøve at smage nogle ægte hollandske øl så er Café Luxembourg stedet at tage hen, da de har en overflod af øl til rådighed.

23. Tales and Spirits

Tales and Spirits serverer... du gættede det, spiritus og et stort udvalg af cocktails med sjove og humoristiske navne. Da den er beliggende i hjertet af Red Light District... vil du kunne fortsætte på festen derfra.

Amsterdam red light district: Har I lyst til en barcrawl?

24. iDock

Nej det er ikke et sted at oplade din iPhone, iDock er en stilfuld restaurant/bar med egen marina. DJs spiller her hver weekend; Du kan nyde musikken med en af sine flotte speciallavede cocktails.

25. Bar Oldenhof

Bar Oldenhof er baseret i Jordaan-distriktet, og hvis din polterabendgruppe, er vild med Whisky, så er den helt sikkert et besøg værd! Baren tilbyder en stor variation af single malt Whisky samt mikro-brygget øl, cocktails, vin og spiritus. De har åben 7 dage om ugen!

26. Cafe Scrapyard

Cafe Scrapyard er et godt sted for en pre-party-øl eller cocktail og/eller en dagen-der-på-drink, den følgende dag. Hvis tømmermændene har ramt dig alt for hårdt, så laver de også rigtig god kaffe og lækre burgere.

27. Whiskycafe L&B

Whiskycafe L&B er tro mod navnet, med 2000+ whiskys at vælge imellem! Få kendskab til whisky i alle dens sorter, mens du kommer i godt "humør". Kom ikke her, hvis du er ude efter en Heineken!

28. Café de Dokter

Calling doctor booze! Denne lille og meget gamle Café de Dokter er beliggende i rozenboomsteeg-gade. Denne gamle bar er specialiseret i øl, whisky og gin 'n' tonics.

29. The Old Bell

The Old Bell er en traditionel engelsk pub, der ligger i Rembrandtplein-området. Den har åben til kl. 3 i weekenderne og dens øludvalg omfatter Amstel, Guinness og Strongbow!

30. Cafe Chris

Cafe Chris blev åbnet i 1624, er den ældste bar i Jordaan, og er en af de mest populære 'brown bars' i Amsterdam. For dig, der ønsker at tage tilbage i tiden, mens du nyder nogle gode øl og spiritus, bør du helt sikkert sørge for at tage et smut forbi!

31. Dør74

Door74 er Amsterdams helt egen Speakeasy. Med atmosfærisk indretning fra 1920’erne, en skjult indgang, vintage-barstil og cocktails lavede eksperter.


Nu har du læst vores top 31 bedste barer i Amsterdam 2019, har du forhåbentlig bygget din tørst op. Hvis du planlægger en Polterabend i Amsterdam glem ikke vi har et stort udvalg af natteliv i Amsterdam, her tilbydes, der en fantastisk Pubcrawl i red Light District hvor en ekspert-guide vil tage jer rundt de bedste nattesteder i det berygtede område af synd!

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer