100% COVID Refund pakke >

Nak hinanden ned for sjov (Paintball)

Inkluderet
  • 60 min. Paintball at 900 sqm track
  • 200 paintballs Paintballkugler
  • Al Sikkerhedsudstyr
  • Camouflage clothes
Daytime
Featured
Paintball
Landing Page

Du dør måske. Men det er kun gas. Og maling.

Var du for meget tøs til at aftjene værnepligt, men alligevel pirret af tanken? Eller bor der bare en snigskytte med testosteronlager i størrelse silo i dig? Så er paintball for dig, hvad is er for vaffel, ben for et bord og afmålt skum på en fadbamse.

Hvordan fungerer det

Sig farvel til tøsedrengen og goddag til drengerøven, når du og resten af gruppen vælter ind i slagtehuset, der er indrettet med skjulesteder, platforme og gangbroer. I får flere baneniveauer at nakke hinanden på, mens I bevæger jer frem i det camouflagedækkede landskab med kighuller på stilke, erigeret gun og pulsen helt deroppe, hvor et EKG ville stroboskop-danse på skærmen. I vil gå amok på hinanden i en hel time og I vil få 200 kugler! Ja tak!

Bemærk venligst I finder actioncenteret på amager (lige ved metroen). Sørg for at være der 30 minutter før, da I vil gennemgå en introduktion og modtage alt nødvendigt gear.

Aldersgrænsen for at lege med er 18. Men er I på polterabend, er gommen (forhåbentlig) heller ikke yngre. Kombiner med bungytag for mere drengerøvsaction!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked