100% COVID Refund pakke >

90 Minutters Fotoshoot i Barcelona

Inkluderet
  • Professionel Fotograf
  • 50 x Digitale Fotos
Daytime
Landing Page
Photo Shoot

Barcelona er uden tvivl en af de mest fotogene byer i Europa. Giv jer selv en 90 minutters fotoshoot i nogle af metropolens smukkeste kvarterer. Få nogle fede billeder af jeres mindeværdige weekend med de mennesker, I elsker, taget af en af Pissups elitefotografer, mens I også oplever byens populære turiststeder!

Hvad kan I forvente af aktiviteten?

Mød jeres professionelle fotograf i Ciutadella Park, hvor fototuren begynder. Busser og metroer kører ofte til stedet, så I vil ikke have nogen problemer med at komme frem.

Når I mødes med fotografen, vil de præsentere sig selv og give gruppen et kort overblik over, hvor de tager jer hen, og hvad de forventer af jer for at tage de perfekte billeder. Forhåbentlig er nogle af jer er lidt fotogene.

Ruten, I vil tage, vil være cirka 1,5 kilometer lang, hvor der vil være flere stop, herunder ved Triumfbuen, i gaderne i det gotiske kvarter og afslutning foran Barcelonas katedral.

Lav en vild pose og slip jeres indre modeller fri.

Inden for 10 dage vil fotografen få billederne redigeret og sendt af sted til jer. En betydningsfuld souvenir og minde, der kan vises frem resten af livet.

Kombiner aktiviteten!

Senere på aftenen, når I har fået taget alle jeres billeder, så kan I nyde endnu mere godt af Barcelona ved at få en lækker Rooftop Middag på et af byens mest trendy hoteller. Her vil der være lækkert mad og drikke, for ikke at nævne den vilde udsigt over byen!

Hvad man bør vide, før I booker denne aktivitet

  • I vil modtage billederne gennem en cloud-fil sendt til den e-mail, der blev givet til Pissup ved booking af aktiviteten.
  • Afbestillingspolitik: uden begrundelse for force majeure skal den ske ti dage i forvejen.
  • I det uheldige tilfælde af dårligt vejr under aktiviteten, der forhindrer fotosessionsturen i at blive gennemført vil vi gøre vores bedste for at finde alternative steder, der er lige så gode som dem udenfor til jeres billeder.
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked