100% COVID Refund pakke >

Flyfish i Barcelona

Inkluderet
  • 15 min. Flyfish
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Badefaciliteter
  • Forsikring
Daytime
Beach

Hvad handler det om?

Leder du efter en spændende aktivitet til din bedste vens polterabend i Barcelona? Så er Flyfish det perfekte valg for dig! Denne spændende og vanvittige tur på en kæmpe luftmadras vil tage jer med på en vild tur på havet, der vækker jeres sanser og tester jeres mod. Hop på Flyfish og lad en hurtig båd trække jer, mens I prøver at holde balancen. Men vær advaret: Dette er ikke for sarte sjæle!

Hvordan foregår det?

Inden start vil I blive informeret om sikkerhedsreglerne af en venlig og uddannet instruktør, og få redningsveste til at tage på. Derefter klatrer I op på den overdimensionerede luftmadras trukket af en motorbåd. Det er her jeres eventyr begynder: hastigheden øges, I bliver kastet frem og tilbage og laver utrolige 360-graders spins. Spændingen og morskaben får dig til at heppe på dine venner, mens du prøver at holde din position på jeres Flyfish.

Andet du bør vide

Flyfish er en spændende aktivitet, der vil teste jeres grænser og styrke jeres venskab. Husk på, at det ikke er for sarte sjæle, og I bør bestemt være i god fysisk form. Trænger du til et bad efter den vilde tur, står faciliteterne til jeres rådighed. Sørg for at medbringe håndklæder og svømmeudstyr til arrangementet.

Hvis du vil opleve endnu flere spændende ting at lave i Barcelona, så besøg blot vores hjemmeside. Her kan du finde mange flere spændende ting at lave i Barcelona, for eksempel Banana Boat Ride eller Hot Luftballonflyvning . Så hvad venter du på? Lad os gøre din polterabend til en uforglemmelig oplevelse!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked