100% COVID Refund pakke >

Indendørs Paintball i Barcelona

4.6/5 ( 5 anmeldelser )
Inkluderet
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • 300 x Kugler pr. person
  • Pistol
  • 30 min. Paintball-spil
Daytime
Paintball
Landing Page

Kom til en vild omgang paintball i hjertet af Barcelona!

Hvad kan være bedre end et par timer fyldt med sjov, løb, forhindringsbaner og skydning med paintballs?

På jeres herre- eller dametur til Barcelona har I nu muligheden for at slå jer fuldstændig løs på denne vilde indendørs paintball-bane. Inddel jer i to hold og se, hvem der vil være mesteren! I kan også spille imod komplet fremmede, hvilket nok for alvor vil lægge pres på konkurrenceånden. Man er i det mindste nødt til at kunne vise sig frem som de bedste, når fremmede er i nærheden.

Spillet paintball er en aktivitet, der udføres med våben drevet af komprimeret luft, med det formål at skyde små malingkugler mod modstanderen. I Paintball i Barcelona kan I nyde alt dette på en indendørs bane med plads til mere end 15 personer og ... i centrum af byen! Det er et strategispil, hvor to hold deltager. Det grundlæggende udstyr til hver spiller er en maske, en markør, en vest, en camouflage-jumpsuit og desuden hele 300 paintballs.

ÅBNINGSTIDER: Mandag til torsdag fra 16.00 til 21.00 Fredag fra 16.00. til 22:00. Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 og fra 16.00 til 22.00 Der kan også være åbent på tidspunkter efter forudgående reservation.

Det er en OFFENTLIG aktivitet: grupper vs grupper (hvis det er en stor gruppe kan være private)

Bemærkninger og begrænsninger

  • Skader, som en spiller på grund af manglende overholdelse af spillereglerne forårsager på en anden spiller, på materialet eller på sig selv, vil være vedkommendes eget ansvar.
  • Husk at medbringe et tørklæde for at beskytte halsområdet og komfortable, lukkede sko. Man kan ikke spille med sandaler eller flip flops

Kombinér aktiviteten

Efter at have rendt rundt og skudt løs på hinanden, så har I helt sikkert opbygget en stor appetit. Hvad kan være bedre end en lækker Burgermenu at lade op på inden en tur i byens vilde natteliv?

Indendørs Paintball i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 4.6/5 Baseret på 5+ anmeldelser.

Er I klar til en omgang indendørs paintball i Barcelonas centrum på jeres herretur til den spanske storby? Så tag med Pissup og få en uforglemmelig tur!

Viser vores seneste anmeldelser

15. May 2023

Google Translated Hele holdet elskede på toppen!

26. February 2024
25. February 2024
06. September 2023
17. May 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked