100% COVID Refund pakke >

Indgang til Shoko-Club i Barcelona

4.33/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • Indgang til Natklub
  • Blandet drink pr. person
Night Life
Night Club Entry

Få jeres livs aften på Shoko Club i Barcelona!

En kluboplevelse i særklasse

Planlægger du en uforglemmelig polterabend i Barcelona og vil du lave nat om til dag? Så er Shoko Club det perfekte sted for dig! Fordyb dig i en livlig atmosfære fuld af musik, dans og eksklusiv klubstemning.

Unikke klubaftener med varierede musikgenrer

Hos Shoko Club kan du forvente en anderledes temafest hver aften, med forskellige musikgenrer som hiphop, R&B, aktuelle hits og reggaeton. Lad dig rive med af de opløftende beats og energiske lyde og dans til ud på de små timer.

Fejr med stil i Shoko Club

Shoko Club har en smart-casual dresscode, så når du pakker din kuffert, så glem ikke det perfekte look til et vellykket besøg i klubben hjemme fra skabet. Bemærk venligst, at kostumer og rekvisitter ikke er tilladt i klubben, for at bevare den elegante atmosfære.

En af de bedste klubber i verden

Shoko Club er kåret som en af ​​de 100 bedste klubber i verden og tilbyder dig en førsteklasses kluboplevelse i Barcelona. Hver aften kan du forvente et unikt tema og et varieret udvalg af musik, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Indgang til Shoko-Club i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 4.33/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

I må ikke gå glip af Shoko, som er en af de bedste klubber i Barcelona. Denne entré-billet inkluderer 1 lækker drink. Se nærmere på pissup.dk!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

21. May 2024
26. February 2024
25. February 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked