100% COVID Refund pakke >

Indgang til Shoko-Club i Barcelona

Inkluderet
  • Indgang til Natklub
  • mixed drink per person
Night Life
Night Club Entry

Få dit livs aften på Shoko Club i Barcelona!

En kluboplevelse i særklasse

Planlægger du en uforglemmelig polterabend i Barcelona og vil du lave nat om til dag? Så er Shoko Club det perfekte sted for dig! Fordyb dig i en livlig atmosfære fuld af musik, dans og eksklusiv klubstemning.

Unikke klubaftener med varierede musikgenrer

Hos Shoko Club kan du forvente en anderledes temafest hver aften, med forskellige musikgenrer som hiphop, R&B, aktuelle hits og reggaeton. Lad dig rive med af de opløftende beats og energiske lyde og dans til ud på de små timer.

Fejr med stil i Shoko Club

Shoko Club har en smart-casual dresscode, så når du pakker din kuffert, så glem ikke det perfekte look til et vellykket besøg i klubben hjemme fra skabet. Bemærk venligst, at kostumer og rekvisitter ikke er tilladt i klubben, for at bevare den elegante atmosfære. Her kan du fuldt ud koncentrere dig om dine dansemoves og den pulserende kluboplevelse.

En af de bedste klubber i verden

Shoko Club er kåret som en af ​​de 100 bedste klubber i verden og tilbyder dig en førsteklasses kluboplevelse i Barcelona. Hver aften kan du forvente et unikt tema og et varieret udvalg af musik, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Klar til en aften I vil huske på Shoko Club? Book dine billetter til din polterabend i Barcelona nu, og oplev den ultimative kluboplevelse!

Vil I hellere gå på stripklub til polterabend end på natklub? Så tag et kig på vores populære Bagdad-oplevelse!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked