100% COVID Refund pakke >

Parasailing i Barcelona

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • 15 min. Parasailing til hver
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Badefaciliteter
  • Forsikring
Daytime
Beach

Hvad handler det om?

Planlægger du en uforglemmelig polterabend i Barcelona og leder efter en aktivitet fuld af adrenalin og spænding? Så har vi den perfekte oplevelse til jer! Med parasailing kan du lade den kommende brudgom flyve højt over havet og nyde en betagende udsigt over Barcelona. Denne spændende nye vandsports- og lufteventyraktivitet vil med garanti efterlade jer forpustede, og skabe uforglemmelige minder.

Hvordan foregår det?

Jeres eventyr begynder ved marinaen Port Forum, hvor I bliver mødt af en erfaren instruktør. Han vil give jer de nødvendige sikkerhedsinstruktioner og forklare bevægelserne, før I går i faldskærmen. Udstyret med alt det nødvendige sikkerhedsudstyr og godt fastbundet bliver I taget op på båden, der skal trække faldskærmen. Når båden sætter afsted, vil I svæve højt til vejrs, og opleve en utrolig udsigt over Barcelonas kyst og de omkringliggende bjerge.

Andet du bør vide

Parasailing er en 100 % sikker aktivitet, guidet af professionelle instruktører. Vi sikrer, at alt nødvendigt sikkerhedsudstyr er tilgængeligt, og at alle deltagere er godt sikret. Men hvis du er bange for højder, eller foretrækker at blive på båden for at se dine venner, er det også muligt. Vi vil dog kraftigt opfordre dig til at prøve denne aktivitet, og give den kommende brudgom en uforglemmelig oplevelse. Og hvis I er ude på endnu mere sjov, så afslut jeres dag med vores barcrawl med adgang til en stripklub i Barcelona. Hos Pissup har vi alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig polterabend!

Parasailing i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Prøv den unikke oplevelse af parasailing i Barcelona. Mærk en intens følelse af velvære 150 m over havet til din polterabend

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

17. July 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked