Blue Night Stripclub Barcelona | Nu med Pissup Rejser!

Adgang til Stripklub & gratis drink

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Adgang til Stripklub & gratis drink

Inkluderet
  • Entré til Stripklub
  • 2 x Blandet drink pr. person
Night Life
Strip Club Entry

Oplev den vilde stripklub Blue Night i Barcelona! Et besøg på stripklubben er næsten en nødvendig del af en polterabend eller herretur! Vil du heller ikke gå glip af det på din weekend i Barcelona? Så har vi en helt særlig klub med en ekstraordinær atmosfære til dig! På Blue Night Stripclub træder du ind i en anden verden. Hele atmosfæren minder om en magisk skov. Alt virker næsten som en drømmeverden. Damerne vil også fortrylle dig, og du vil aldrig ønske at vågne op igen!

Hvordan fungerer aktiviteten?

Det eneste, I skal gøre, er at møde op på Blue Night Stripclub. Vi sørger for jeres entré på forhånd. Så jeres polterabend vil være perfekt planlagt! Som noget ekstra får hver af jer to drink på husets regning. Vælg jeres yndlingsdrink fra menuen. Blandede drinks er også inkluderet. Nu kan I nyde aftenen og lade fantasien få frit løb. I kan desuden selvfølgelig også bestille en lapdance eller noget lignende på stedet. Hvis I gerne vil gøre jeres brudgom glad og arrangere dette på forhånd, så kontakt jeres Pissup-rejsekonsulent.

Hvor og hvornår?

Blue Night er en af de hippeste stripklubber i Barcelona. Den ligger også meget centralt, kun 3 kilometer fra Las Ramblas-promenaden. Det tager ca. 20-30 minutter at komme dertil med offentlig transport. Vi kan også med glæde arrangere en privat transfer for jer. Hvis I skulle ønske dette, så er det blot om at informere os om det. Det betyder ikke noget, hvor mange I er. Klubben er åben hver dag fra kl. 21.00 til kl. 5.00 om morgenen. Fredag og lørdag endda til kl. 6.00 om morgenen.

Kombiner aktiviteten med andet fra Pissup! I kan også vælge at kombinere turen til Blue Night med en af Pissups mange andre aktiviteter i Barcelona! Når man er i Spanien, så er man nødt til at få en ordentlig omgang Paella. I kan starte jeres herretur eller polterabend ud med vores Paella-menu og få lagt en god bund, så I er klar til at feste hele natten lang!

**  Bemærkninger og begrænsninger**

Prisen er opdateret med et administrationsgebyr (20€) ---OPDATERET MED PRISER FOR SÆSON 2024---

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked