100% COVID Refund pakke >

Topløs Servitrice i Barcelona

Inkluderet
  • Topløs Servitrice
Night Life
Sexy Maids
Landing Page
Topless Waitress

Så er det tid til nogle bryster!

Kunne I også tænke jer en sexet topløs servitrice til at levere alt, hvad I bestiller på jeres næste weekendtur i Barcelona? Så slå til nu!

Lad Pissup arrangere, at en af vores mest sexede strippere kommer forbi og serverer drinks eller mad til jer på jeres hotel i 30 minutter. Nyd jeres mad, mens en lækker lokal kvinde fra Barcelona med et fint sæt jader sørger for jeres bord. Uanset hvad I måtte kræve, vil denne smukke dame tage sig godt af jer.

Hvad kan man forvente under aktiviteten

Vi sørger for, at vores stripper dukker op på det valgte sted uanmeldt for at arbejde på hendes halvnøgne vagt - På jeres hotel eller anden indkvartering.

Gør jer klar til det aftalte ankomsttidspunkt for stripperen. Herefter vil en topløs kvinde banke på døren og lade jeres gruppe vide, at hun vil passe rigtigt godt på jer denne aften.

Hyg jer med maden og den næsten nøgne servitrice i en halv time. I løbet af den tid vil hun komme frem og tilbage og levere jeres ordrer og sørge for, at I drenge har det herligt. Vi er sikre på, at hun ikke vil have noget imod, at du tager en lille kigger på hende. Det bliver svært at lade være.

Når de 30 minutter er slut, er det tid til at byde jeres servitrice farvel. Fortsæt med at drikke i på hotellet eller i lejligheden resten af natten, eller lad os hente jer og tage jer med på en fed Pub crawl i byen,, hvor I får oplevet en masse af Barcelonas fede natteliv og nogle spændende barer med vores guide!

Bemærkninger og Begrænsninger

  • Når I vælger et sted for stripperen at ankomme, kan det kun være på jeres hotel/indkvartering, da vi ikke har nogen aftaler med barer eller restauranter, der tillader dette.
  • Der kræves minimum to deltagere til denne aktivitet
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked