100% COVID Refund pakke >

Tur i Jetbåd i Barcelona

Inkluderet
  • 15 min. Tur i jetbåd
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Badefaciliteter
  • Forsikring
Daytime
Beach

Hvad handler det om?

Leder du efter en aktivitet til din polterabend i Barcelona, der virkelig vil blæse jer bagover? Så har vi den perfekte løsning til jer: en tur i en jetbåd! Med Pissup får I en fantastisk oplevelse, der garanterer jer adrenalin, fart og frisk havluft.

Hvordan foregår det?

I kommer til at sejle gennem Barcelonas vande på en motorbåd, der er specielt designet til vanvittig fart, jetbåden. Med en hastighed på op til 70 km/t vil jetbåden give jer et vovet kapløb på vandet. Jeres styrmand vil gradvist øge jetbådens hastighed, indtil I mærker vinden hyle i jeres ører. Med 360° spins, kortvarige dyk og hurtige manøvrer vil I opleve en utrolig blanding af vandrutschebane og rutsjebanen i Tivoli. På forhånd vil I lære sikkerhedsreglerne af jeres uddannede styrmand.

Andet du bør vide

Glem ikke at medbringe badetøj og håndklæder til denne aktivitet. Hvis I glemmer det, bliver I nødt til at gå ombord i jeres almindelige tøj. Det ville være en skam, da jetbådeventyret er en våd og vild omgang. Dette eventyr er perfekt til din polterabend i Barcelona og byder på afkøling, spænding og en uforglemmelig oplevelse for den kommende brudgom. Hvis du leder efter flere spændende aktiviteter, kan du også prøve en Jet Ski-tur eller en speedbådstur i Barcelona , der tilbyder lignende oplevelser.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked