Berlin Pistolskydning image

Pistolskydning i Berlin

Pistolskydning i Berlin

Inkluderet

  • 10 skud: Pistol Sig Sauer P226 cal. 9x19mm
  • 10 skud: Pistol Glock 17 cal. 9x19mm
Dagsaktivitet
  • Overblik

En herretur til Berlin skal være fyldt med en masse sjov og ballade. En tur på en skydebane, hvor I kan få lov til at opleve en masse forskellige fede pistoler er den oplagte aktivitet for jer, hvis I har lyst til at mærke adrenalinsuset, når først pistolen går af, og I skyder mod det udvalgte mål. Selvom der er tale om rimeligt små pistoler, er der stadigvæk masser af kraft deri. Derfor vil i blive nødt til at bruge begge hænder til at holde styr på krabaten.

Sikkerhedsbriefing og skud til alle

Inden I går i gang med det store skyderi, vil I få en grundig sikkerhedsbriefing af en uddannet instruktør, inden I bliver sluppet løs på skydebanen. På skydebanen vil I hver især have ti skud med henholdsvis en Glock 17 og en Sig Sauer. At komme ud og mærke suset fra pistolerne er den oplagte maskuline aktivitet, hvor I rigtig kan komme ud og udleve jeres drengedrøm.

Det praktiske

Det er meget vigtigt, at I alle dukker op ædru til denne aktivitet, da der er tale om ægte skydevåben. Af samme grund er det vigtigt, at alle medbringer gyldigt foto-ID, så det kan bekræftes, at alle er gamle nok til at deltage. Aktiviteten varer cirka en time, og det vil tage jer cirka 35 minutter at komme hertil fra centrum af Berlin. Transfer ikke inkluderet.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked