13-08-2015

10 vilde ting at lave i Budapest når du er fuld

Ting at lave i Budapest - Pissup

Der er et problem som er lige så gammelt som tiden - Du er fuld i Budapest og har desperat behov for underholdning, den slags ideer, som du kan dele med vennerne derhjemme.

Heldigvis, er dette en af de vildeste, jeg kan endda sige kuriøse byer i Europa. Eventyr lurer rundt om et hvert hjørne, men det kan ikke være for indlysende. Derfor tøv ikke ved at have en professionel (og dette praktiske indlæg) til at guide dig på rette spor.

Så glad for at vælge et af de bedste polterabend-sider i Europa! Start din rejse ved at opdage de 10 bedste ting at lave, når du er fuld i Budapest:

1. Spis Lángos

Ungarsk Lángos er ikke for de ædru...

1yen / Foter / CC BY-NC-SA

Vi starter med det grundlæggende, brød og smør. Men i dette tilfælde, er den friturestegt dej blandet sammen med en form for creme og ost. Selvom det engang var brød man bagte i store stenovne, har det heldigvist udviklet sig gennem århundrederne til i sin nuværende friturestegt form.

Det sælges overalt i Budapest samt dele af Østrig og Serbien, men vær opmærksom på: det er mad fuldemandsmad. At spise [Lángos] (http://welovebudapest.com/cafes.and.restaurants.1/get.the.dough.savor.budapest.s.best.langos) ædru er på en eller anden måde bare ... forkert. Der er en uundgåelig del af nattelivet i Budapest.

2. Fortsæt med at drikke, men på Gellért Hill

Gellért Hill

Kevin Bovard / [Flickr] (https://www.flickr.com/photos/kbovard/882122451/) / [CC BY-NC-ND] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/ 2.0 /)

En anden vigtig del af at nyde en drink eller fire i Budapest, er at få nogle stykker indenbords på Gellért Hill. Med en fantastisk udsigt over byen, er der noget nostalgisk over dette sted, som passer lige til en festlig aften sammen med dine venner.

Du kan finde bakken ved at tage den sti, der starter på [Danubius Hotel Gellért] (http://www.danubiushotels.com/our-hotels-budapest/danubius-hotel-gellert) og gå indtil I finder jeres eget perfekte sted. Bakken er fuld af skjulte spots, så føl jer fri til at udforske stedet en smule.

Afhængigt af natten kan I finde et området, der er forladt eller fyldt med folk. Uforudsigeligheden er en del af charmen.

3. Fest i et badehus

A Party in the Gellert Baths

zatamas / [Foter] (http://foter.com/f/photo/3225313169/48d9b55deb/) / [CC BY-NC-SA] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0 /)

Hver nat ude, kunne man godt bruge en injektion af neo-barok-stylings, en god DJ og et bad. Med [Szechenyi Bath Parties] (http://www.bathsbudapest.com/budapest-bath-parties) er I godt dækket ind på alle tre områder.

Vi taler ikke om en simpelt skumfest eller det 'badefest' du organiserede med nogle venner på gymnasiet og svor for aldrig at tale om det igen. Forestil dig al den glans som i et kejserligt badehus fra det 19. århundrede, og så fyld det med lasere, triphop, hiphop, funk, masser af drikkevarer og selvfølgelig alle festaberne.

Dette er en den perfekte polterabend, helende mineralvand og alkohol, alt sammen samlet et sted.

4. Oplev det sociale fænomen, Budapest’s 200 forint (HUF) Pizza

Oplev det sociale fænomen, 200 forint Pizza

Zach Dill / [Flickr] (https://www.flickr.com/photos/bugbbq/4507633171) / [CC BY-NC] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/)

Nogle gange har man ikke råd til de bedste ting i livet. Men selv når du har, hvem kan modstå et kæmpe stykke pizza til kun 200 forints? Derfor er et stop forbi dette klassiske sted et must.

For mange, der lige ankommer til Budapest, handler dette sted ikke kun om pizzaen – men mere om at stå i en linje med andre rejsende udefra, for at få et stykke til mindre end 5 kr.

Stedet hedder pizzanet, og du kan finde det på Király u. 51.

5. Fest foran St. Stevens Basilika

St. Stevens Basilika = din lokale pub

Kirsty McWhirter / [Foter] (http://foter.com/f/photo/6327805529/041960392c/) / [CC BY-NC-ND] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/ 2.0 /)

Hvis I begynder tidligt (og det burde I), er der normalt en gruppe, der hænger ud på trinene foran St. Stevens. Her er der god mulighed for at se, hvad der er på boomboxen, få en øl, og få indblik i, hvad der sker senere. Åh, og der er en katedral der.

6. Få venner på 4/6 sporvognslinjen

4-6 Tram Line i Budapest

Peter Siroki / [Flickr] (https://www.flickr.com/photos/petersiroki/2255226961) / [CC BY-NC] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/)

Der er noget virkelig magisk over 4/6 sporvognslinjen. Udover at den kører 24/7 og giver dig mulighed for at krydse byen, når du har brug for det, er den altid fuld af nogle af de mærkeligste personer i Budapest.

Hvis du forsøger at finde det næste sted at tage hen, hvorfor så ikke tage ud og få muligheden for at få nogle nye venner? De vil sikkert vide præcis, hvad dit næste stop skal være.

7. Fest på en båd

Bådfest i din horisont? Fest eller gå hjem

Grekoh / [Foter] (http://foter.com/f/photo/10538964523/f6a3b33acc/) / [CC BY-SA] (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/)

Udover den nu verdensberømte A38, er jeres Danubiske drikkemuligheder næsten uendelige. Der er masser af virksomheder derude, Budapest bådfester for eksempel, er klar til at give jer, jeres egen private sprut-krydstogt. Eller I kunne også vandre lidt rundt omkring i havnene og forsøge at finde nogle af bådejere og se hvad der sker. Valget er jeres.

8. Nyd en Burrito + øl i en genbrugsbutik

Nyd en Burrito + øl i en genbrugsbutik

ganske ejendommelig / [Flickr] (https://www.flickr.com/photos/quitepeculiar/5082599570/) / [CC BY-NC-ND] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/ 2.0 /)

[El Rapido Grill & amp; amp; Deli] (http://www.elrapido.hu/) er ikke bare en genbrugsbutik; Det er en butik fuld af mærkelige nipse-genstande fra Ungarns kommunistiske fortid. Det er et andet eksempel på hvordan Budapest elsker at forene forskellige verdener.

Hvis du er heldig, kan du endda få chancen for at nyde/lytte til nogle berusede portugisiske turister, der går på youtube for at underholde hele baren med deres yndlingstunes fra deres hjemby. Er det underligt? Ja, og vigtigst af alt er det Budapest.

*9. Spil spillet "Overbevis butiksejere til at sælge dig alkohol efter 22:00"

Så mange muligheder

Teds fotos - For mig & amp; amp; du / [Foter] (http://foter.com/f/photo/17943812604/3d9c757e50/) / [CC BY-NC-SA] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0 /)

Ungarsk lov siger, at butikker ikke har lov til at sælge alkohol efter kl. 22.00. Men de mere intelligente indbyggere i Budapest har længe erfaret, at der i virkeligheden er en helt anden grund til at skabe relationer og blive kloge.

En ide er at gøre denne lov til et polterabendspil: se, hvem der kan købe, sprut hurtigst fra de fleste virksomheder. Kun den stærkeste vil overleve.

10. Tag på en sen natte eller tidlig morgen tur til [ Rudas Baths ] (http://www.rudasbaths.com/)

Rudas Baths

Teo Wassermann / [Flickr] (https://www.flickr.com/photos/28878050@N06/6830693716/) / [CC BY-NC-ND] (http://creativecommons.org/licenses/by-nc- nd / 2.0 /)

Der er to måder at gøre dette. Disse bade kan være dit sted at feste, eller dit sted at restituere efter en fest. De åbner kl. 6 i løbet af ugedagene og holder åbent til k 4 om morgenen både fredag og lørdag.

Rudas Bade er bogstaveligt talt et gammelt osmannisk badehus, så du vil ikke finde mange andre af disse. Bare sørg for at tage derhen når der både er mænd og kvinder, medmindre I kun vil slappe af blandt en masse gamle, veltrænede ungarske mænd. På den anden side, måske er det jeres kald, i tilfælde af dette, så god rejse.

Hvad er dine mest berusede aktiviteter i Budapest? Hvis du har nogle, så giv os endelig besked! Hvis ikke, så dan nogle meninger omkring dette!

Udvalgte billede af Nenortas Photography / Flickr / CC BY-NC-ND

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Max profile

Skrevet af : Max

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu