13-08-2015

Den perfekte polterabendoplevelse i Budapest

Den perfekte polterabend i Budapest - Pissup

Her er det, du har ventet på. Efter masser af... tja lad os kalde det research, har vi lavet denne vejledning til den ultimative polterabend i Budapest.

Fra pre-party til nattelivet i Budapest og til de bedste måder at overleve efter en hård nat i byen, har vi det hele her.

Så før I dykker ned i festscenen, så tag et kig på denne gennemgang af en virkelig vild og fantastisk 24 timers weekend i Budapest.

Check-in: Jeres polterabend-eventyr i Budapest begynder

I starter turen fra jeres værelse på Danubius Hotel Gellért. Hvorfor? Fordi det er et klassisk sted og vigtigst af alt, er det udstyret med naturlige mineralske kilder - hvilket vil vise sig at være et vigtigt redskab til at komme ovenpå igen efter en vild nat, dagen derpå.

Det er måske jeres første weekend i Budapest, men det er ikke ensbetydende med at I er amatører.

Først har I brug for noget mad og nogle øl: Paris, Texas og Pink Cadillac

Velkommen til Paris, Texas, Budapest

ricardoromanoff / Foter / [CC BY-NC-SA](https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0 /)

Efter en kort gåtur over Donau er I allerede kommet godt i gang. Når I går forbi det store overdækkede marked, vil I se steder som "For Sale Pub" eller som nogle af lokalbefolkningen henviser til "brandfare."

Men bliv nu ikke distraheret. I har brug for to ting - mad og øl - og I har helt sikkert brug for det på en ordentlig bar i Budapest.

Drej til højre ned af Ráday Street, og I kommer til en af de bedste barer i området: Paris, Texas. I passerer de mærkelige gamle billeder for at komme ned i kælderen for et spil pool. Heldigvis er pool gratis og øllen kan I få i liter.

I indser måske, at noget mangler - I er sultne, og der er ingen mad! Men bare rolig, ved siden af ligger Pink Cadillac restaurant, som vil bringe jeres mad lige til Paris, Texas, så I kan nyde drinks og næring på samme tid.

Tid til at det hele bliver lidt underligt: Pubber i Budapest ... Aldrig skuffet

Velkommen til Instant, pas på kaninerne.

JaSchau / Foter / CC BY

Et par øl og et par pizzaer fra Paris, Texas, og I er klar til virkelig at starte natten. Dette er Budapest, så det forekommer naturligt at gå efter noget anderledes. Derfor skal I tage direkte hen på den bedste ruinpub i en by, som er berømt for netop dette: Instant.

I skal have en taxa eller tage 4/6 sporvognslinjen til Oktagon, men bare rolig, Instant er ikke svært at finde.

Og nævnte vi at det var kun var lidt mærkeligt? Vi mente virkelig mærkeligt... fra disco-vildsvinet til vægmalerierne med ræve der parrer sig og halv ugle og halvt menneske-supervisors, har Instant alt, I aldrig vidste, at I ønskede der var på en klub. Det er den slags nattelivs-steder, Budapest er berømt for.

Musikken vil pumpe løs, og hvis der er et rum I ikke kan lide, kan I blot gå til en af de mange mange andre. På dette tidspunkt er jeres største udfordring at holde alle venner samlet. Bare lad vær med at ty til matchende T-shirts. Det er ikke det værd.

Midnat kommer: Stol på Morrison, han vil vise jer vej

Måske er I ude efter karaoke (I har trods alt en gom at ydmyge), eller måske er I til skumfest. Uanset hvad, er I der for den vilde stemning og meget, meget billige drikkevarer. Velkommen til Morrisons Opera.

Der bliver altid fyldt op med en attraktiv, sjov og kærlig mængde af folk, især erasmusstuderende. Morrison handler bare om at garantere en vild tid, lige gyldigt om vi snakker polterabendweekend eller ikke. Bedst af alt, er det kun 5 minutters gang fra Instant.

Når det er på tide at ændre venues: - Think inside the box

Velkommen til Doboz, vær ikke bange

James G. Milles / Foter / [CC BY

Når I har haft tid til at nyde det I måske har oplevet på Morrison, er det tid til at tænke på hvad der så skal ske.

Ca. 1 km fra Morrison er Doboz, ungarsk for "box." Denne excentriske ruinpub er altid et glimrende valg. Forudsat at I ikke er beruset nok til at blive skræmt væk af den kæmpe King Kong-træklatrer i gården, der er ...

Overlev de skræmmende skulpturer, og I vil være klar til at tage ting til næste niveau.

Grand Finale: Dette tispunkt, er det hele montenegrinsk

Normalt er et sted, der har åbent nonstop, godt nok til, når solen gør sig klar til at stå op. Men Montenegro Gurman tilbyder så meget mere, når det kommer til at afslutte en fantastisk nat i Budapests natteliv.

Selvom, I sikkert aldrig har hørt om montenegrinsk mad, ved lokalbefolkningen, at Ćevapi med løg og ostemasse er lige hvad der skal bestilles. Og så ligger det i øvrigt kun 5 minutters gang fra Doboz. God fornøjelse.

Når solen bliver for stærk: Få lidt søvn

Det skal nok ske på et eller andet tidspunkt, eller det er i hvert fald det de siger.

Vær forberedt på tømmermændene næste morgen: Hot Spring Recovery

Kom dig i stil ved Gellért Baths

Andre Vitor Mackevicius / Foter / [CC BY-NC-SA](https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa /2.0/)

At sove er ikke nok til at få styr på dine rasende tømmermænd. I har brug for noget andet efter det. Nu kommer det øjeblik, hvor jeres omhyggelige planlægning vil bære frugt. Kun få skridt fra jeres hotelværelse er de varme helbredende bade, som synes at have boblet sig op fra jordens dybde med det eneste formål, at få jer lettere gennem tømmermændene.

Livet er godt...

Husk at opføre jer ordentlig foran stewardesserne

Efter en god time eller to i badene, er I nu klar til at rejse. Tiden er endelig kommet til at flyve hjem.

Bare husk Budapest polterabendkriger, tip dine tjenere og vær venlig overfor stewardesserne. Prøv at opføre jer ordentligt og holde en stiv overlæbe.

I hvert fald indtil I kommer hjem.

Udvalgte billede af Nenortas Photography / Flickr / [CC BY-NC-ND](https://creativecommons.org/licenses/by-nc- nd / 2.0 /)

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Max profile

Skrevet af : Max

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu