21-02-2019

13 stadier at organisere en polterabend

13 stagdes of organizing a stag do - Pissup

At organisere en polterabend: Alt om forberedelse, forberedelse, forberedelse

Vi kender alle til Shakespeares 5 aldre som mand fra barndom til alderdom. Stadier af sorg - fornægtelse, vrede, accept. Og selv de 5-nøglevendepunkter i et vellykket filmmanuskript. Men hvad med de 13 trin at organisere en polterabend?

At tage på en polterabendweekend er en unik og sjov oplevelse (især hvis I bestiller en Polterabend i Budapest hos os, host host). Den vil involvere det forventede - fuldskab og strippere - til det uventede. Og med alle disse ekstreme og yderst sjove situationer, det leder op til og sker under polterabenden, kan du føle en heftig blanding af spænding og nerver...

Derfor har vi samlet de 13 faser af at organisere en polterabend - tjek det ud!

STADIE 1:

stadier af polterabender - PissupHumør: Spændt.

Din ven har ringet til dig. Han har allerede poppet spørgsmålet til sin kommende brud (og hun har sagt ja, wuhu) og nu vil han spørge dig. Medmindre du er et fjols, vil du selvfølgelig sige ja. Hvordan har du det? Spændt! Det er en ære at blive spurgt selvfølgelig. At organisere en polterabend, vil ikke vil være nemt, men du er fast besluttet på at give din ven en rigtig kongelig en af slagsen!

STADIE 2:

stadier af en polterabend - pissupHumør: Angst

Du er kommet lidt ned på jorden igen og er stoppet med at fantasere om alle de måder du vil pranke brudgommen på - angst er erstattet med spænding. Som Spidermans onkel siger: 'Med stor magt kommer et stort ansvar.' Og det er dit ansvar at sørge for, at brudgommen bliver sendt afsted, som han fortjener.

STADIE 3:

organising a stag do tipsHumør: overvældet

"Åh, min pels og knurhår!" – siger den hvide kanin i 'Alice i eventyrland. På dette tidspunkt skal du virkelig føle sympati med ham. Hvordan skal du vælge destinationen? Hvor mange af drengene skal med? Hvad vil I lave? Alle disse spørgsmål oversvømmer straks dit sind. Så meget at du begynder at føle at det er tid til en ligge lidt ned...

STADIE 4:

choosing stag do destination and activitiesHumør: Giddy med forventning

Du har nu med hjælp fra dine venner, fået valgt en destination. Og et par aktiviteter dig og drengene skal lave. Det er her forventningerne begynder at ramme dig: Du begynder at sammenligne dit kedelige arbejdsdagsliv, med den sjove tid I vil få på jeres Polterabend i Barcelona.

STADIE 5:

Saml penge ind til polterabend - PissupHumør: Stramt

Penge får verden til at løbe rundt, og alt det – at fantaserer om dværg-stripper-pranks og hummer-limos er alt fint og godt, men de drenge, der skal med, bliver nødt til at hoste op. Du bliver samtidigt nødt til at finde en måde at gøre det på uden at de tror, du er Scrooge McDuck. Ellers kan det gå ud over jeres venskab. Tid til at være hård og streng men retfærdig.

STADIE 6:

kidnapnings-prank af gommen - PissupHumør: Godfather Part II!

Wow, du føler dig som en gangster, der har fundet på det perfekte kup kidnapnings-prank af gommen. Snart vil gommen ende i et bagagerum, mens dig og dine kammerater griner for hårdt. I er nu nået igennem den sværeste del, at vælge et sted at tage hen, at få programmet for weekenden ordnet og - mest sværest af alt - at indsamling af pengene. Nu kan I se frem til at pranke gommen som ægte Gangstere.

STADIE 7:

13 stadier at organisere en polterabendHumør: Smil

Dette er en af de overraskelser, hvor et smørret grin fra din ven er garanteret. Han har sikkert givet tips som en sur mand, eller måske kommet med nogle forslag, men nu har du gjort det officielt ved at lade ham vide, at det hele er reserveret og ordnet. Forvent skulderklap for at du ren faktisk har gjort det til en realitet, og han nu kan begynde at forestille sig den fantastiske polterabend, du har organiseret for ham.

STADIE 8:

Skyd med AK-47 i Prag - Pissup polterabendHumør: Ren Adrenalin!

Du har bestilt en Polterabend i Riga eller ethvert andet land med mindre strikse våbenlove end Danmark - dette er den perfekte mulighed for at bestille en skydeaktivitet. Og det er på tide at prøve en af de store bæster I har set i filmene: AK-47. At skyde med en af disse bad boys vil bogstaveligtalt give dig et kick, som sikrer, at din skulder er øm og et adrenalinkick som føles som om du lige har tyret 10 Red Bulls ned på en gang.

STADIE 9:

stripper polterabendgrupper - PissupHumør: opstemt!

I ville alle ønske at natten kunne vare for evigt! I vil blive ledet gennem festdistriktet af en lokal ekspertguide på en [Prag Bar Crawl](https://www.pissup.com/prague-stag-do/activities/bar-guide-and-club-entrance- prag/), og I stopper ved de bedste nattespots med den bedste atmosfære. Her vil I tage på klub og stripklub for at se nogle lokale piger i fræk og beskidt stemning. Sørg for at tage mange billeder (men vis ikke bruden disse!).

STADIE 10:

Tømmermænd helbreder med Pissup stagsHumør: Død

"Åh Gud, hvor du jamrer," er jeg lige blevet spiddet gennem hovedet af et næsehorn? Næææh, det er såmænd bare et resultat af den ”moderate” mængde sprut I hældede i jer i går aftes. Husk på, da jeres mødre og fædre fortalte jer, drink nu med måde? Hmm det klarede I vist ikke helt så godt. Og nu betaler I prisen. I hvert fald kan I slappe af - det er om morgenen på jeres sidste dag, og i dag må I gerne blive lidt længere i sengen...

STADIE 11:

gå ikke glip af jeres fly - polterabendHumør: Panik

Det er egentlig ikke morgen. Der er et højt bank på din dør, din telefon er vibrerende og den har uendelige ubesvarede opkald. Der er ingen tid at miste, pak dine kostumer, t-shirts med gamle øl-skjolder og tilfældige genstande taget fra klubben i en taske - og så løber du ned for at fange en taxa. Havde du glemt at du skulle være den ansvarlige? Under alle omstændigheder er det søndag, og der er stille på vejene. Så du skal nok nå det.

STADIE 12:

Følelsen at skulle tilbage til arbejde - Pissup polterabendHumør: Mandag Morgen Blues

"Hvilken ondskab opfandt mandag morgen?" Du spørger dig selv, som du slæber dig ind på kontoret kl. 9 omklamret til en tredobbelt espresso. Du vil SÅ gerne ringe og melde dig syg, men indser, at det ikke er en mulighed. Især efter at du i ugevis har underholdt dine kolleger med fortællinger om, hvad I skulle lave til polterabendweekenden. De vil vide alt om dine erfaringer med at organisere en polterabend (eller mere præcist hvad I lavede til polterabenden!). Alt hvad du kan gøre for at overleve nu er at, fylde dig med koffein og spise så meget fedt- og sukkerholdigt mad som muligt - mens dine kolleger forsøger ikke at bede dig om at gøre noget alt for alt krævende.

STADIE 13:

bedste polterabend-ideer - PissupHumør: Hercules! Hercules! Hercules!

"Åh gud – det kan jeg ikke huske at jeg gjorde", du tænker, mens du scroller gennem billederne fra polterabenden. Derefter får du et opkald fra brudgommen, der fortæller dig, hvilken fantastisk weekend det var (altså de brudstykker han kan huske). Før han lægger på, fortæller han dig, hvilken legende du er, for at have organiseret sådan en vild polterabend. Nu føler du dig nok som en ægte helt over at have planlagt sådan en succesful polterabend uden problemer!

For lige at give dig en opdatering... her er de 13 stadier igen!:

13 stadier at organisere en polterabend - Pissup


Kunne du lide vores 13 stadier, at organisere en polterabend? Kontakt os nu og vi hjælper med at bære byrden og med at organisere en polterabend, der vil blive legendarisk.

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Sophie profile

Skrevet af : Sophie

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu