Fotograf I Budapest | Pissup Stag Dos

Fotograf i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Fotograf i Budapest

Inkluderet
  • Fotograf
Night Life
Daytime
Photo Shoot

Man Tager Ikke Et Billede, Man Skaber Det!

Hvorfor tage på polterabend, og ikke have noget at mindes det med? Hyr din helt egen fotograf, og få nogle snaps af din vens magiske weekend i Budapest.

Dette er din vens sidste aften i frihed, så det er rart at have noget at se tilbage på i årene fremover, og grine over et par drinks. Vores fotografer er meget dygtige, og ved alt om hvordan man fanger de sjoveste snaps, som måske, måske ikke, bør vises frem på gommens store dag.

Gør jeres smukke ansigter klar!

Hvad Du Kan Forvente

Du bestemmer selv hvordan du vil have vores fotograf. Om du vil have dem til at tage nogle billeder af din gruppe, mens I er i gang med en af vores aktiviteter i Budapest eller måske planlægger I at tage på klub senere på aftenen, og vil gerne have noget dokumentation af det eventyr.

Inden I booker, så fortæl os lige hvilke planer I har, så vi kan arrangere en pakkeløsning der passer begge parter.

Husk på, alt det I ikke vil have pigerne derhjemme til at opdage; det er bedst du ikke gør det foran kameraet, for så findes der altså beviser.

Når fotograferingen er færdig, sender fotografen selvfølgelig alle de professionelle, højkvalitets snapshots de har. De vil ligne noget fra et kunstgalleri, selv indholdet måske ikke er egnet til offentligheden, især når man tænker på hvad I drenge kan finde på.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked