Hamborg Lerdueskydning image

Lerdueskydning i Hamborg

Lerdueskydning i Hamborg

Inkluderet

  • 50 skud per person
  • Briefing
  • Sikkerhedsinstruktioner og udstyr
  • Instruktør
Dagsaktivitet
Anbefalet
  • Overblik

Skal I ud at være rigtige mænd? Måske endda på en polterabend eller en herretur til Hamborg? Test jeres sniper skills af med lerdueskydning. Her får I udleveret haglgevær, og så er det ellers at ramme lerskiverne, som også kaldes for lerduer. Fyr løs!

Gør det til en konkurrence

Kan du ramme flere lerduer end vennerne? Lad det komme an på en prøve. Mænd elsker konkurrencer, så hvorfor ikke skabe lidt mere spænding med noget på spil? I starter selvfølgelig ud med nogle testskud.

Det får I med

Til aktiviteten får I en briefing af en instruktør, og der bliver udleveret sikkerhedsinstruktioner og udstyr. Der er 50 skud per person, så det skulle gerne række.

Transporttiden fra Hamburg centrum er omkring 40 minutter, og det er det hele værd. En aktivitet med action og udfordringer. I skal mindst være 4 personer, så det er en oplagt aktivitet, hvis I er en ordentlig flok gutter afsted.

Tag en øl og et stripshow efterfølgende

Efter en omgang skydning, så er I nok godt møre. Og hvordan fuldender man så herreturen i Hamburg bedst? Det kunne I for eksempel gøre med et kage-stripshow, som I også kan booke i Hamburg her hos PissUp.

I kunne jo overraske den kommende gifte mand, hvis I er på polterabend. Og så kan I nyde en god og smagfuld øl til det flotte syn.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked