Partybus Prague (3)

Partybus-transport i Prag

Partybus-transport i Prag

Inkluderet

  • Partybus og chauffør
  • 1 times transport fra lufthavnen/togstation/busstation
  • DJ
  • Service (1 eller 2 personer baseret på gruppens størrelse)
  • Guide
Dagsaktivitet
natteliv
  • Overblik
  • Galleri

Partybus-transport i Prag - start jeres polterabendweekend på bedste vis og skab den ultimative fest på hjul! What’s not to like?!

Lufthavnstransport i Prag i ægte Pissup-stil: sprut og DJ med fede tunes, skab den ultimative fest og så på hjul! Stands foran jeres hotel i denne festbus som en flok ægte VIP’s.

Hvordan fungerer det

Denne aktivitet inkluderer en partybus, chauffør, DJ og personale (1 eller 2 personer baseret på gruppens størrelse). I bliver hentet med jeres guide i lufthavnen og I vil have en times transportkørsel til jeres hotel, med 1 times reelt køretid (eksklusive ventetid). Modsat retning, dvs. fra dit hotel til lufthavnen er også muligt.

Der er kun én partybus i Prag - og det er en meget populær aktivitet - så book tidligt for at undgå at blive skuffet.

Mere info

Det er muligt at tilføje strippere (kvindelige, mandlige eller lesbiske) eller et Rolly Polly-show osv. (mod ekstragebyr). Der er også en kontant bar i bussen.

BEMÆRK:

Dette er kun en bustransport, ingen drikkevarer eller mad er inkluderet i prisen. Kontakt os venligst hvis I ønsker at tilføje noget ekstra. Bussen vil vente på jer i op til 60 minutter, hvis jeres fly er forsinket!

Når I er ankommet til jeres hotel er humøret formentlig højt, og I skal selvfølgelig bare fortsætte den gode stemning. Book vores Bytur På Klub og fest igennem som ægte drengerøve!

Bemærk: De viste billeder er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøjagtige

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked