Prøv vores fede absintsmagning i Prag - Pissup Rejser!

Absintsmagning - basal i Prag

( 3 anmeldelser )
5 / 5 Baseret på 3 anmeldelser

Absintsmagning - basal i Prag

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 0.04L La Corneille blach Absint hver
  • 0,04L Absint 35 hver
  • Bordreservation
  • Køleskabsmagnet hver
Featured
Spirit Tasting
Drinking
Night Life

Få noget velsmagende og stærkt absint indenbords før byturen Vores guide henter jeres gruppe på hotellet eller et andet aftalt sted og tager jer med til Absintherie, som ligger nær torvet i den gamle bydel. Absintherie er en rigtig hyggelig og lille lokal bar med en fantastisk stemning og udsmykning.

På stedet får gruppen en spændende absint-smagsprøve med 2 absinter, 1 tjekkisk destilleret absint (La Corneille blache, 65%) og 1 tjekkisk macereret absint (Absint 35, 70%), og desuden også en mindetavlemagnet. Aktiviteten varer 1 time. Efter smagningen kan I fortsætte med en anden aktivitet.

Bemærkninger og begrænsninger Grupper skal ankomme i normal tilstand, absint er meget stærk alkohol, og hvis gruppen allerede er beruset, kan I måske ikke håndtere det. Aktiviteten kan bookes indtil kl. 20.00.

Når I er færdige, så bør I også være ordentligt klar til at fortsætte byturen enten her på baren eller et andet sted i Prags vilde natteliv.

Absintsmagning - basal i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Oplev vores fede absintsmagning på jeres herretur til Prag. Nu kan I med Pissup Rejser afprøve forskellige typer af absint. Det giver en god start på turen!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

05. June 2024

Google Translated Super Show

07. June 2024
05. June 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked