100% COVID Refund pakke >

Can-Am Ryker Tour i Barcelona

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Hjelm per deltager
  • Forsikring
Daytime
Guided Tours

Kom til Barcelona og oplev en unik og spændende aktivitet til jeres vens polterabend: en eksklusiv Can-Am Ryker Tour! Oplev byen på en helt ny måde og nyd turen på en af de mest eftertragtede 3-hjulede motorcykler i verden.

Hvad er en Can-Am Ryker?

Can-Am Ryker er en trehjulet motorcykel med en utrolig ydeevne, udviklet af BRP. Den er perfekt til at sejle i de mindre trafikerede gader i Barcelona. Med en kraftig motor og et kontrolleret ABS-system sikrer den maksimal stabilitet og sikkerhed under kørslen.

Et fantastisk program til din polterabend

På dagen for arrangementet mødes I på det aftalte, hvor en uddannet instruktør vil forklare jer reglerne og sikkerhedsforholdene. I vil modtage en komplet briefing om køretøjet og vil blive forsynet med det nødvendige sikkerhedsudstyr, inklusive en hjelm pr. person. Når I er blevet fortrolig med Can-Am Ryker og forstår alle reglerne, begynder en 90-minutters tur!

Hvad du bør vide

Denne unikke oplevelse er den eneste guidede Can Am-tur i Barcelona. Vi anbefaler derfor at booke turen så hurtigt som muligt, for at sikre at I ikke går glip af denne uforglemmelige oplevelse. Med adrenalin, følelser og uforglemmelige minder er dette den perfekte tur til din polterabend i Barcelona!

Hvis I leder efter endnu mere spænding, tilbyder pissup.de også en indendørs kartingoplevelse i Barcelona eller [jetskiture i Barcelona] (https://www.pissup.de/junggesellenabschied-barcelona/aktivitaten/jetski-fahren-barcelona/). Book nu og oplev den bedste polterabend nogensinde!

Can-Am Ryker Tour i Barcelona

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Oplev en unik Can-Am Ryker tour gennem Barcelona. Lej de 3-hjulede motorcykler og oplev byen på en uforglemmelig måde! På pissup.dk!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

05. June 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked