100% COVID Refund pakke >

Crazy Sofa i Barcelona

Inkluderet
  • 15 min. Tur med crazy sofa
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Badefaciliteter
  • Forsikring
Daytime
Beach

Hvad handler det om?

Hej I vilde festaber! Er I klar til at erobre vandet ud for Barcelona? Så er I heldige, for Pissup har den perfekte aktivitet til din kommende ungdommelige weekend - Crazy Sofa! Denne type oppustelige sofa er trukket af en motoriseret båd, og garanterer jer 15 minutters adrenalinsus og sjov på bølgerne. Er I klar til den skøreste vandsportsaktivitet i hele det sydlige Spanien? Så læs videre!

Hvordan fungerer det?

Mødested er lystbådehavnen Port Forum, hvor vores uddannede instruktør vil give jer sikkerhedsudstyret, og forklare jer de vigtigste regler. Så begynder det! På Aqua Rocket bliver du sendt ud på den mest spændende vandleg nogensinde, med op til 8 venner. Oplev, hvordan bølgerne vugger jer, kaster jer op i luften og trækker jer gennem vandet, mens I skriger af grin.

Der er brusefaciliteter til rådighed ved slutningen af aktiviteten, så I kan friske op, inden I går ud for at udforske natten.

Andet du bør vide

Det eneste I skal bruge til denne aktivitet er jeres badetøj og håndklæder. Vi sørger for sikkerhedsudstyret, men hvis du bliver lidt våd, er det bedre at du selv medbringer skiftetøj. Advarsel: denne aktivitet er ikke for sarte sjæle! Men hvis du elsker adrenalin og leder efter en uforglemmelig oplevelse, så er Crazy Sofa noget for dig.

Men det er ikke alt! Vi har også andre spændende vandsportsaktiviteter, såsom en tur på bananbåden, wakeboard eller jetski til jer, endda på tilbud. Planlægger du din ungkarleweekend eller din festrejse til Barcelona, så kan du booke dit komplette aktivitetsprogram hos os via pissup.dk. Vi tager os af alt fra A til Z, så du kan læne dig tilbage og nyde eventyret.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked