Bliv serviceret af vores sexede butler i Barcelona!

Sexet Butler i Barcelona

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Sexet Butler i Barcelona

Inkluderet
  • Fræk Butler
  • 2 flasker Champagne
Night Life
Landing Page
Stripper

Overrask jeres bedste veninde på hendes polterabend med en ekstremt lækker butler, som vil tage sig af hende i hele 60 minutter. Hvad end hun ønsker, skal hun få. Pissup stiller to flasker lækker champagne til jeres bord som tak for reservationen, og de bliver serveret af den smukke gentleman. Som prikken over i'et vil han kun være iført forklæde, butterfly og manchetter, hvilket betyder, at hans veltrænede bagdel vil blive udstillet, så I alle kan tage et ordentlig kig på den.

Hvordan fungerer det?

Vores attraktive butler kan møde op, hvor end det skal være, i hele Barcelona. Bare fortæl Pissup, hvor I befinder jer, så står han til rådighed. I bestemmer jer for lokationen. Det kan være på en bar, en restaurant eller jeres hotel, hvis det passer jer bedre.

Den forførende butler vil stå til rådighed for jer i en time i alt. I det tidsrum skaffer han jer det, I ønsker. Vi sørger for to flasker lækker champagne, som I kan drikke, så vær ikke bange for at få mest muligt ud af jeres egen eksklusive tjener. Hver gang han henter et nyt glas, får I et godt udsyn til hans lækre bagdel, da han blot er iført sit lille forklæde, en butterfly og manchetter.

Jeres gruppe kan få lige så mange billeder med butleren, som I har lyst til. Han er en rar fyr, som ikke er bange for at vise, hvad han har.

Kunne I måske tænke jer at klæde ham ud? I kan bestemme et tema for festen, og så klæder han sig på til lejligheden. Uanset om I vil have ham i et Chippendale-kostume eller i cowboystil, så vil han være med på det!

Kombiner aktiviteten

Efter I har sagt farvel til jeres frække butler og tømt champagnen, så er I sikker blevet sultne. Derfor foreslår vi, at tager på en af vores lækre restauranter og får en rigtig spansk paella, så I kan få stillet sulten og få lidt af den spanske nationalret indenbords fra en anerkendt og fin restaurant!

Bemærkninger og Begrænsinger I skal være mindst to personer til denne aktivitet. Men tag endelig alle veninderne med og skab jer en fest!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked