100% COVID Refund pakke >

Silent Disco - Hovedtelefon-Båd-Party

Inkluderet
  • 2 t. Tur på partybåd
  • 1 t. Musik, DJ
  • Silent Disco hovedtelefoner med 3 forskellige musikkanaler
  • Velkomstshot per deltager
  • 4 glas Drinks hver
Night Life
Party Boat

Hvad handler det om?

Fejrer du din polterabend i Barcelona og leder stadig efter en helt speciel fest? Så kom ombord på vores partybåd og tag dine høretelefoner på, for du skal på havet med Silent Disco! En DJ spiller på katamaranen, og I kan vælge mellem 3 forskellige musikkanaler. Der er noget for enhver smag. Der er også et velkomstshots og 4 drinks pr. person inkluderet.

Hvor, hvem, hvor længe?

Bådfesten starter kl. 22.00 fra Port Olimpic og check-in starter 1,5 time inden afgang. I løbet af den 2-timer lange tur vil I sejle langs Barcelonas kyst, og beundre byens skyline om natten. Om bord på katamaranen er der plads til omkring 140 personer. Og der er plads nok til, at alle kan bevæge sig frit omkring. Du finder fx et dansegulv og et chill-out område på de forskellige etager. Dette sikrer, at I får en perfekt polterabend!

Andet du bør vide

Kunne I tænke jer at tage på sightseeing dagen efter? Hvad med et besøg på Sagrada Familia eller en [stadionrundvisning på Camp Nou](http:// www. pissup.de/junggesellenabschied-barcelona/aktivitaten/stadiontour-im-camp-nou/)?

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked