29-05-2024

Tjekliste til polterabenden: Det ultimative Cheat Sheet for 2019

Tjekliste til polterabend Det ultimative Cheat Sheet for 2019

Hvad i helvede er et Cheat Sheet? Det er da den ultimative tjekliste til din polterabendtur i 2019!

Så hvad er Pissup's Cheat Sheet til polterabenden? Vi lever i en hektisk verden, hvor meget få af os har tid til at planlægge ting... i det mindste uden hjælp. Cheat Sheetet er fyldt med mange genveje, der gør dit liv lettere. Tænk på tjeklisten som rammerne eller et overblik med oplysninger om, hvordan du planlægger en polterabend i Europa i 2019 på den nemmeste måde. Og hvis du forsøger at samle 6+ fyre for at bestille en rejse i udlandet, så har du brug for al den hjælp (og ideer) du kan få.

Hvad kan du forvente at finde på vores Cheat Sheet til polterabenden? Vi har opdelt det i to hoveddele. Først taler vi om selve tjeklisten og hvordan man planlægger, den anden del går vi gennem ting, der kan gå galt, hvis du ikke planlægger det ordentligt (se nedenfor!).

Tjekliste: Vi starter det hele med det positive. Du tager på en weekendtur med drengene (hurra!). Du er landet på en hjemmeside, som f.eks. Pissup, som har et stort udvalg af destinationer og aktiviteter. Og det vigtigste at tænke på der er...

1) Hvem skal du invitere - et hårdt valg blandt venner (både gamle og nye), familie og kolleger...

2) Budget - Virkeligheden rammer en for at se, om man har råd til en weekend i stil med "What happens in Vegas, stays in Vegas" og det store spørgsmål er også om resten af banden har råd til det.

3) Planlæg den perfekte destination - der er meget at overveje, når man vælger den "perfekte" destination, men det vigtigste er at finde et sted som alle kan lide, ikke kun dig.

4) Aktiviteter og natteliv - hvad skal man gøre, når man er fuld og hvad man skal gøre for at blive fuld!

5) Prank brudgommen - nogle ideer til hvad det vigtigste er under hele polterabenden... ydmygelse for ham, men hysterisk sjovt for jer!

Cheat Sheetet til polterabenden dækker alt dette i detaljer, og det indeholder links til apps i slutningen af hvert afsnit og helt bagerst i tjeklisten. Download den gratis PDF nu!

Grunden til at du har brug for en tjekliste - AKA Ting der kan gå galt ...

Alt der kan gå galt, går galt... som man plejer at sige. Og under polterabenden kan det omfatte behagelige overraskelser og skøre eventyr, men også uheld eller meget værre! I vores tjekliste har vi inkluderet en del ting, man skal undgå. De fleste af de ting, der kan gå galt, kan undgås eller elimineres fuldstændigt ved blot at bruge hovedet og planlægge på forhånd:

1) Planlæg ikke din polterabend for sent - det er noget at overveje, når du bestiller et bord på en restaurant eller tag på ferie... alt bliver dyrere og sværere at organisere, jo længere du venter! Så vent ikke for længe før du starter!

2) Turistfælder - dette handler også om god planlægning, fordi det er nemt at kontrollere, hvilke områder der er dårlige, og hvilke der er gode... bare brug Google eller tag kontakt til en af vores festplanlæggere!

3) Betal sammen - Selvfølgelig er det mere praktisk at betale separat, men du har brug for en måde at samle alle pengene på, så du kan betale det hele i tide. Vi viser dig hvordan du gør det så nemt som muligt i tjeklisten.

4) Vælg aktiviteter, der ikke involverer alle som et hold - det burde være indlysende!

5) At miste brudgommen - Dette kan ske selvom du planlægger, men det er et dårligt tegn på dine planlægningsfærdigheder, hvis det sker!

Ingen kan lide at ting går galt. Men det er vigtigt at sikre, at potentielle fald og landminer undgås. Vi gennemgår disse 5 ting mere detaljeret i Cheat Sheetet. Download det nu og sørg for at polterabenden glider som en drøm...

Idéer til polterabenden – det har vi har tons af

Alle har deres egne ønsker til drengeturen. Du er måske en øl elsker - så kan du tage til et sted, hvor der produceres meget øl, som f.eks. Prag, for at drikke masser af iskolde bryggerier. Eller du er måske en fyr med et stærkt konkurrencegen, der vil være bedst til alt? Så vil du nok nyde en tur spækket med go-karting, AK47 skydning og alt andet du kan vinde! Du har måske også et budget, du skal tænke over (eller har du en bekendt med penge i banden?). Du ønsker dig måske en tur til en by med strand i foråret eller sommeren, så du kan spadsere rundt i en Borat-g-streng og arbejde på at blive brun (tro mig, vi ved, at du er derude). Eller måske vil du bare være fuld, gå ud på byen og pranke brudgommen?

Alt dette - og mere - skal tages i betragtning ved arrangering af en polterabend i 2019. Forskellige meninger er uundgåelige. Du vil få masser af ideer til hvad du skal gøre, som derefter måles mod hvad du kan gøre. Og hvis du har brug for hjælp til ideer og inspiration, så har vi en god inspirationsside. Der kan du planlægge polterabenden i 2019, tilføj aktiviteter og destinationer, gratis (i øjeblikket) uden budgetbegrænsninger.

Vores Cheat Sheet hent PDF'en her har nogle gode og praktiske ideer, med links til apps, der kan hjælpe dig med at planlægge en fantastiske polterabend, der gør alle i banden lykkelige - især brudgommen!

Pissup Rejser - Vi er eksperter i polterabender og herreture!

Planlægger du en polterabend i 2019? Som sagt er det absolut nødvendigt at downloade vores Pissup Cheat Sheet for polterabendfester. Men hvad med at få en hjælpende hånd til at guide dig gennem processen? Vi tager det faktisk et skridt videre: Hvad med, vi laver al tænkning, så kan du læne dig tilbage og koncentrere dig om at drikke. Kontakt os, og en af vores eksperter hjælper dig med at arrangere en helt legendarisk polterabend.

På Pissup ved vi alt om at arrangere en polterabend. Tror du ikke på os? Vores TrustPilot anmeldelser ligger gennemsnitlig på over 9,6 - så vi får næsten altid 5 stjerner. Numre lyver ikke. Vi har over 17 års erfaring (det betyder at vi startede i 2001 for alle jer matematiske genier derude), vi tilbyder 1000+ aktiviteter og 13 destinationer. Der er et stort udvalg af aktiviteter at vælge imellem, som samtidig passer til enhver smag.

Glem ikke at download vores gratis Cheat Sheet. Du vil helt sikkert takke os!

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Patrick profile

Skrevet af : Patrick

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu