100% COVID Refund pakke >

Hamborg Olympiske Lege til Polterabend - Udendørs inkl. beerpong, fodboldtennis og mindre spil

4/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • 90 min. Aktivitet
  • 2 x Uddannet Instruktør
  • Alt Udstyr Inkluderet
Add-Ons & Extras >
Daytime
Stag Olympics

Er I klar til at afholde jeres egne olympiske lege på jeres polterabend eller herretur i Hamborg? Forskellige discipliner fulde af sjov og action venter på jer i Hamborg. Eksempler på spil inkluderer beer pong, fodboldtennis og frisbeegolf. Der er en Pissup-guide på stedet, som guider jer gennem legene. Hvem af jer klarer sig bedst og kan kalde sig mesteren på turen?

Hvordan fungerer aktiviteten?

Når I ankommer til parken, venter jeres spilleguide allerede på jer. Han vil først forklare jer processen, og derefter kan I ud over hoveddisciplinerne (beer pong, fodboldtennis og frisbeegolf) også vælge andre mindre spil som f.eks. kæmpe Jenga eller Hula Hoop Tic Tac Toe. Alt det udstyr, I skal bruge til legene, vil blive stillet til rådighed på stedet. Nu kan I vise, hvad I er lavet af. Den perfekte aktivitet i dagtimerne på jeres mandeweekend!

Hvad skal man ellers vide?

Vores OL finder sted i Hamborgs bypark. I kan nemt komme dertil med offentlig transport. Fra hovedbanegården kan I tage metroen, en tur der varer omkring en halv time. Jeres samlede spilletid er 90 minutter. Til denne aktivitet skal I være mindst 8 personer.

Beer pong spilles generelt uden øl under denne aktivitet. Hvis det er for kedeligt for dig, kan du selvfølgelig medbringe dine egne drikkevarer. Som kompensation vil der dog være et shot på husets regning.

Kombiner denne aktivitet med andet fra Pissup! Har I lyst til prøve nogle andre ting, mens I er på jeres tur i Hamborg? Hvad med at booke end fed Pubcrawl med Strip og natklub, så I kan opleve det hele i den tyske festby. Vores guide sørger for at tage jer med til nogle fede bare, den frækkeste stripklub og den vildeste natklub, som Hamborg har at byde på. Hvad venter I på? Book jeres ultimative herretur med Pissup!

Other Options

Olympisk polterabend

Olympisk polterabend

  • 90 min. Aktivitet
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr

Add-Ons & Extras

extra 30 minutes stag olympics

Hamborg Olympiske Lege til Polterabend - Udendørs inkl. beerpong, fodboldtennis og mindre spil

Anmeldt som "Fremragende" med 4/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Dyst mod hinanden på den ultimative polterabend udendørs OL i Hamborg. Disciplinerne omfatter beer pong, fodboldtennis og frisbeegolf.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

18. May 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked